ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
ΤΡΥΦΩΝΑΣ
Design-Metal
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ2
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ1
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
KIMBO CAFE
Hellenic Seaways
SUNLIFE
VERDE PAPAGALO
Μπαλαφούτης Μπάλκερ
AGIOUTANTIS GROUP3
GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
maison de la perfumerie
Έντυπο Καλογερόγιαννης
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
Vodafone Σκούταρης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει (8.3.2017) (08/3/2017 16:57)

Η Επιτροπή Υποδομών ενημερώνει

 

Η Επιτροπή Υποδομών ενημερώνει  τα σωματεία ότι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Προπαιδικό Πρωτάθλημα περιόδου 2016-2017 (αθλητές γεννηθέντες το έτος 2004 και μεταγενέστερα) μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαρτίου και ώρα 17:00 στην Γραμματεία της  Ένωσης.

Επίσης την Δευτέρα 13 Μαρτίου και ώρα 18.00 είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του πρωταθλήματος (διαχωρισμός ομίλων – καταρτισμός προγράμματος) ενώ η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 18-19.3.2017.

Η προκήρυξη του Προπαιδικού Πρωταθλήματος, τα βασικά σημεία της και η δήλωση συμμετοχής βρίσκονται αναρτημένα στο site της Ε.Π.Σ.Πειραιά (Ενότητα ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – ΕΝΤΥΠΑ).

 

 

Και νέα Σχολή Προπονητών UEFA C΄στον Πειραιά

 

H E.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι εγκρίθηκε το αίτημα της από την ΕΠΟ για την λειτουργία  ακόμη μιας σχολής προπονητών UEFA C΄, που θα πραγματοποιηθεί από 30 Οκτωβρίου έως και 8 Νοεμβρίου.

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη σχολή, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αρχικά να επικοινωνήσουν έγκαιρα με την  γραμματεία της Ένωσης  ή τον  Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Κ. Χολέβα στο τηλέφωνο 210- 4823333.

 

 

Κλήσεις σε απολογία

 

Από την Πειθαρχική Επιτροπή καλούνται σε  έγγραφη απολογία: το σωματείο Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ (αγώνας της 4.3.2017 Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ – Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑΣ), το σωματείο ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ και ο ποδοσφαιριστής Δ. ΖΗΛΑΚΟΣ( αγώνας της 5.3.2017 ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ – ΑΜΦΙΑΛΗ), ο κ. ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ Ι.  μασέρ του σωματείου Πανιώνιος Κερατσινίου( αγώνας της 5.3.2017 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ)

*Τα σχετικά υπομνήματα θα πρέπει να υποβληθούν στην γραμματεία της  Ένωσης  έως και 3 ημέρες από την ενημέρωση των σωματείων και των εκπροσώπων τους.

 

Από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων