ΤΡΥΦΩΝΑΣ
Design-Metal
ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ1
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ2
Hellenic Seaways
AGIOUTANTIS GROUP3
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
VERDE PAPAGALO
KIMBO CAFE
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
maison de la perfumerie
GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ
Μπαλαφούτης Μπάλκερ
SUNLIFE
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
Έντυπο Καλογερόγιαννης
Vodafone Σκούταρης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει (16.3.2017) (16/3/2017 18:51)

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

 

1.Στον κ. ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗ Ι. μασέρ του σωματείου ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημερολογιακές ημέρες που διπλασιάζεται σε 30 ημερολογιακές ημέρες λόγω υποτροπής και χρηματική ποινή 40€. (αγώνας ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ στις 5.3.2017).

2.Στο σωματείο ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ επιβάλλεται χρηματική ποινή 50€ που διπλασιάζεται σε 100€ λόγω υποτροπής . (αγώνας ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΟ  ΚΑΡΑΒΑΣ στις 4.3.2017).

3.Στο σωματείο ΑΕ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ επιβάλλεται χρηματική ποινή 40€  (αγώνας ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠΟΥΡΙΩΝ – ΑΕ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ στις 26.2.2017).

4.Στον κ. ΖΗΛΑΚΟ Δ. ποδοσφαιριστή του σωματείου ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 3 μήνες και χρηματική ποινή 50€.(αγωνας ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ –ΑΜΦΙΑΛΗ στις 5.3.2017)

Η παρούσα ποινή θα εκτιθεί μετά τη λήξη της προηγούμενης υποβληθείσας ποινής  (Πρακτικό 47  Πειθαρχικής Επιτροπής  της 9.3.2017).

5. Αναφορικά με τον αγώνα  ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ – ΑΜΦΙΑΛΗ  που έγινε στο γήπεδο Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ  στις 5.3.2017   και διακόπηκε στο ημίχρονο η Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε τα εξής:    

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ για διακοπή  του αγώνα ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ – ΑΜΦΙΑΛΗ στο ημίχρονο της αναμέτρησης (άρθρο 21 του Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών Ομάδων).

β) Κατακυρώνει τον αγώνα Πρωταθλήματος της Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ – ΑΜΦΙΑΛΗ που διεξήχθη την 5.3.2017 στο γήπεδο ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ υπέρ του σωματείου ΑΜΦΙΑΛΗ  με τέρματα τρία (3) έναντι μηδέν (0) του σωματείου ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ  και βαθμούς τρεις (3) υπέρ του σωματείου ΑΜΦΙΑΛΗ έναντι μηδέν (0) του σωματείου ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (άρθρο 21 παρ.3 του Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών Ομάδων).

γ) Επιβάλλει ποινή αφαίρεσης τριών (3)  στο σωματείο ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ από την τρέχουσα βαθμολογία του Πρωταθλήματος που μετέχει  , καθώς επίσης και ποινή αφαίρεσης δυο (2) βαθμών από την βαθμολογία του επόμενου Πρωταθλήματος που θα συμμετάσχει το σωματείο (άρθρο 21 παρ.2β του Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών Ομάδων).

δ) Επιβάλλει επίσης χρηματική ποινή 50€  στο σωματείο ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (άρθρο 21 παρ. 2 του Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών Ομάδων)

 

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ευχαριστεί

 

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ όπως είναι γνωστό φιλοξένησε με επιτυχία  τις  Τετάρτες  1/3  & 15/3/2017 στο ΔΑΚ Κορυδαλλού τους προημιτελικούς & ημιτελικούς αγώνες – μπαράζ στα πλαίσια του πρωταθλήματος των Μικτών ομάδων Παίδων και Νέων των Ε.Π.Σ. (Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων ΕΠΟ) .

Για τον λόγο αυτό η διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ οφείλει να ευχαριστήσει θερμά τον Δήμο Κορυδαλλού, τον αθλητικό Οργανισμό τον πρόεδρο κ.Γ. Μακρινό, καθώς και τον κ. Κ. Πρέκα για την παραχώρηση του γηπέδου την συνεργασία, αλλά και τις διευκολύνσεις που μας παρέχει.

 

Από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων