Design-Metal
ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
ΤΡΥΦΩΝΑΣ
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ2
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ1
GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ
Μπαλαφούτης Μπάλκερ
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
VERDE PAPAGALO
KIMBO CAFE
AGIOUTANTIS GROUP3
Hellenic Seaways
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
maison de la perfumerie
SUNLIFE
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
Έντυπο Καλογερόγιαννης
Vodafone Σκούταρης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει (17.3.2017) (17/3/2017 18:57)

H E.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει

 

*Λόγω του αυριανού Τελικού αγώνα του Κυπέλλου το Σαββάτο (18/3)δεν θα διεξαχθούν  αγώνες των πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.

Το κυρίως πρόγραμμα των αγώνων θα διεξαχθεί την  Κυριακή 19/3/2017

Το επόμενο Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου θα διεξαχθούν αγώνες πρωταθλημάτων σε Α΄ και Γ΄ Κατηγορία, ενώ επίσης θα διεξαχθεί την 26/3  ο εξ αναβολής αγώνας της Β΄ Κατηγορίας ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ στο γήπεδο Κορυδαλλού.

Ο εξ αναβολής αγώνας της Γ΄ Κατηγορίας ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ – Α.Ε. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29 Μαρτίου στο γήπεδο του ΣΕΦ

 

*Τους παρακάτω αγώνες των Πρωταθλημάτων της Κυριακής 19/3/2017 θα παρακολουθήσουν μέλη του Δ.Σ. και της Ε/Δ ως εξής:

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.3.2017

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ- ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (ο κ. Β. Κουτσούπης)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ – ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ  (ο κ. Μ. Συνοδινός)

ΑΟΑΔ – Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ  (ο κ. Απ. Μαρούλης)

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – ΑΡΜΕΝΙΚΗ  (ο κ. Μ. Δαμιανάκης)

ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ( ο κ. Ι. Ποντίκης)

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ – ΑΜΦΙΑΛΗ  (ο κ. Ι. Χασάπης)

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ – Α.Ε. Μ. ΑΕΤΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (ο κ. Ι. Σταματάτος)

ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ-Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (ο κ. Π. Λαπατάς)

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.3.2017

Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ – ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ (ο κ. Π. Λαπατάς)

 

*Για τους αγώνες ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ – Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ( 19/3/2017), Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ – ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ( 20/3/2017) έχουν ληφθεί αστυνομικά μέτρα τάξης.

 

  

 Ενημέρωση για τον Τελικό

 

Αύριο Σαββάτο 18/3/2017  και ώρα 16.00  είναι γνωστό ότι θα διεξαχθεί ο Τελικός  αγώνας του Κυπέλλου «Μ. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ»  μεταξύ των σωματείων μας ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΑΠΟ ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων  αλλά και γενικότερα όσων θα βρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» γίνονται γνωστά τα εξής:

1.Οι φίλαθλοι του ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 1-2, ενώ για τις ανάγκες των φιλάθλων θα λειτουργεί έναντι του μπουθ, εκδοτήριο εισιτηρίων.

2.Οι φίλαθλοι του ΑΕΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΘΑ φιλοξενηθούν στη  Θύρα 23 (πλευρά προς Ηλεκτρικό) ενώ η είσοδος θα γίνεται από την Πεζογέφυρα και θα λειτουργήσει εκδοτήριο εισιτηρίων έναντι της Θύρας 25

3. Οι ουδέτεροι φίλαθλοι θα φιλοξενηθούν στις θύρες 28-29-30(είσοδος από  πλευρά του Ηλεκτρικού) και θα λειτουργήσει εκδοτήριο εισιτηρίων έναντι της Θύρας 25. Από αυτές τις θύρες μπορούν να προσέρχονται οι αθλητές των Μικτών μας ομάδων της περσινής και φετινής περιόδου

Οι θύρες και τα εκδοτήρια θα είναι ανοίξουν στις 14:00.

4. Από την Θύρα vips Α&Β θα μπορούν να εισέλθουν μόνοι οι κάτοχοι προσκλήσεων vips καθώς και επίσημοι τοπικοί φορείς που είναι γραμμένοι στο πρωτόκολλο.

5.Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η μεταφορά και η χρησιμοποίηση, βεγγαλικών, κροτίδων, καπνογόνων, πανό με ρατσιστικά υβριστικά συνθήματα, καθώς και η  χρησιμοποίηση οινοπνευματωδών ποτών, για τους δε παραβάτες  θα υπάρχουν κυρώσεις που   θα είναι ιδιαίτερα σοβαρές.

6.Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η είσοδος στους χώρους των αποδυτηρίων και τον αγωνιστικό χώρο, πέραν όσων έχουν δικαίωμα να παραβρίσκονται εκεί τόσο πριν όσο και μετά τον αγώνα.

Καλούμε όλους να τηρούν  τις οδηγίες των υπευθύνων του σταδίου, των ανθρώπων της Ε.Π.Σ.Π. αλλά και όλων όσων έχουν επιφορτισθεί με την διεξαγωγή του Τελικού.

 

Για Δημοσιογράφους – Φωτορεπόρτερ – ΜΜΕ

Στο «Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ» θα εισέλθουν ΜΟΝΟ διαπιστευμένοι Δημοσιογράφοι - Φωτογράφοι από την Θύρα vips Α&Β επιδεικνύοντας την σχετική διαπίστευση που θα έχουν παραλάβει από την  Γραμματεία της Ε.Π.Σ.Π.

Οι δημοσιογράφοι θα φιλοξενηθούν στο δεξί πάνω άκρο της  Θύρας vips που θα είναι   ξεχωριστό για τα ΜΜΕ.

 

*Τέλος η διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ παρακαλεί όλους τους φίλους του Πειραϊκού Ποδοσφαίρου με κάθε τρόπο να  σεβαστούν το στολίδι Γ.  ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ που μας προσφέρει ο Ολυμπιακός, ώστε να μπορεί αυτό να φιλοξενεί την κορυφαία γιορτή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαιρικού Πειραιά. 

 

Η Επιτροπή Μικτών Ομάδων ενημερώνει

 

Καλούμε  όλα  τα  παιδιά  των  Μικτών Νέων  και  Παίδων που  θέλουν να  παρακολουθήσουν τον Τελικό Κυπέλλου  Πειραιά στο στάδιο Καραϊσκάκη ανάμεσα στο   Κερατσίνι και  τον  Αετό Κορυδαλλού  να προσέρχονται από 15:00 έως  15.30 μμ (αυστηρά) στις  θύρες 28-29-30, θα  τα περιμένει ο κ. Μπήτρος Σωτήρης.

 

Από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων