ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
Design-Metal
ΤΡΥΦΩΝΑΣ
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ1
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ2
AGIOUTANTIS GROUP3
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
VERDE PAPAGALO
KIMBO CAFE
Hellenic Seaways
SUNLIFE
Μπαλαφούτης Μπάλκερ
maison de la perfumerie
GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ
Vodafone Σκούταρης
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
Έντυπο Καλογερόγιαννης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει (23.3.2017) (23/3/2017 18:31)

Αλλαγές Προγράμματος

 

1.Ο αγώνας Πρωταθλήματος  της Α΄ Ερασιτεχνικής ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 26/3/ 2017  στο γήπεδο «Π. Σαλπέας» μετατίθεται για το Σαββάτο 25/3/2017  στο ίδιο γήπεδο και ώρα 16.30.

2.Ο αγώνας πρωταθλήματος της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ – ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο γήπεδο Π. Νικολαΐδης την Κυριακή 26/3/2017 μετατίθεται για το Σαββάτο 25/3/ 2017 στο ίδιο γήπεδο και ώρα 16.30.

Οι δύο μεταθέσεις αγώνων κρίθηκαν αναγκαίες ύστερα από αίτημα της Ε/Δ που ζητούσε να  μειωθεί το πρόγραμμα αγώνων της Κυριακής, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί λόγω  έλλειψης αρκετών διαιτητών.

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου οφείλει να ευχαριστήσει τα προαναφερόμενα σωματεία για την κατανόηση τους στο συγκεκριμένο θέμα.

 

Ευθυγράμμιση αγώνων σε Α΄ - Β΄ Κατηγορία από την επόμενη αγωνιστική

 

Από την  επόμενη αγωνιστική η Επιτροπή Πρωταθλήματος & Κυπέλλου δεν θα δέχεται αίτημα σωματείων λόγω του ότι οι αγώνες της Α΄ και της Β΄ Κατηγορίας ευθυγραμμίζονται (είναι οι τελευταίες 4 αγωνιστικές).

    

*Ενημερώνουμε  ότι αύριο Παρασκευή 24/3 τα γραφεία της Ένωσης θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι και τις 14:00, προκειμένου η Διοίκηση και το προσωπικό να παρευρεθούν στην κηδεία και να αποδώσουν φόρο τιμής στον Βασίλη Βλαχάκο, τον άνθρωπο που για 35 χρόνια υπηρέτησε με ευσυνειδησία  την Ένωση.

 

Από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων