ΤΡΥΦΩΝΑΣ
ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
Design-Metal
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ2
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ1
Μπαλαφούτης Μπάλκερ
Hellenic Seaways
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ
KIMBO CAFE
SUNLIFE
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
VERDE PAPAGALO
AGIOUTANTIS GROUP3
maison de la perfumerie
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
Έντυπο Καλογερόγιαννης
Vodafone Σκούταρης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ευχαριστεί (05/4/2017 16:52)

 

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον δήμαρχο κ. Ι. Μώραλη και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Πειραιά για την απόφαση που λήφθηκε στην συνεδρίαση της 20ης  Μαρτίου 2017 για την δημιουργία ποδοσφαιρικού γηπέδου στον χώρο επί της Φαλήρου & Θηβών.

Μια απόφαση ιστορική για το Δήμο Πειραιά που έρχεται να δημιουργήσει επιτέλους  ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο για τα περισσότερα από 20 ερασιτεχνικά σωματεία του Δήμου.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ δεν μπορεί παρά να επαινέσει αυτήν την δημοτική αρχή που αφουγκράζεται τον Πειραιώτη ερασιτέχνη ποδοσφαιροπαράγοντα και τα μεγάλα γηπεδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει στην προσπάθεια του να διατηρήσει τα σωματεία ζωντανά.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ για ακόμη μια φορά εκ μέρους όλων των Πειραϊκών σωματείων, οφείλει να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο  του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος όχι  μόνο θα καλύψει το κόστος κατασκευής του γηπέδου επί της Φαλήρου, αλλά  και βάση της επίσημης ενημέρωσης από τον Δήμο Πειραιά ήταν διατεθειμένος -αν  χρειαζόταν-ακόμη και να αγοράσει επιπλέον χώρους ώστε να συμβάλλει στην κατασκευή του σημαντικού αυτού έργου.

Ωστόσο δεν μπορεί να μην επικριθεί ακόμη και η μια και μοναδική, αρνητική φωνή, συμβούλου της αντιπολίτευσης  του Δημοτικού Συμβουλίου που τάχθηκε κατά  αυτής της ιστορικής απόφασης.

¶ραγε η απόφαση δημιουργίας του γηπέδου δεν απευθύνεται σε δημότες του Πειραιά που  για περισσότερα από 40 χρόνια στερούνται  έναν  αθλητικό χώρο για τα σωματεία τους;

¶ραγε από αυτούς τους  δημότες δεν  εκλέγεται η εκάστοτε δημοτική αρχή και τα μέλη των συμβουλίων;

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων