ΤΡΥΦΩΝΑΣ
ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
Design-Metal
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ2
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ1
maison de la perfumerie
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
Hellenic Seaways
VERDE PAPAGALO
AGIOUTANTIS GROUP3
GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ
Μπαλαφούτης Μπάλκερ
SUNLIFE
KIMBO CAFE
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
Έντυπο Καλογερόγιαννης
Vodafone Σκούταρης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει (3.5.2017) (03/5/2017 16:23)

Η Οικονομική Επιτροπή ενημερώνει

Ενόψει των αγώνων Κατάταξης, play-off, play-out  που ξεκινούν από αυτό το Σαββατοκύριακο η Οικονομική Επιτροπή ενημερώνει για τα εξής:

1. Για ΜΟΝΟ αυτούς τους αγώνες δεν ισχύουν οι κάρτες Ελευθέρας εισόδου - εκτός των Δημοσιογραφικών, όπως δεν ισχύουν επίσης τα Διαρκείας των σωματείων, όπως δεν ισχύει και η ελεύθερη είσοδος των γυναικών.

2.Το εισιτήριο γενικής εισόδου είναι στα 5 ευρώ, ενώ το εισιτήριο ανέργων, φοιτητών, στρατιωτικών( με την επίδειξη της σχετικής ταυτότητας θα είναι στα 2 ευρώ).

3.Τα έξοδα των αγώνων βαρύνουν την Ε.Π.Σ.Π. ( διαιτητές, παρατηρητές, ταμίες θυρωροί κλπ) ενώ τα διαγωνιζόμενα σωματεία θα επιβαρυνθούν μόνο για την αμοιβή του ιατρού (από 12,5 ευρώ για κάθε σωματείο).

4.Η Επιτροπή Διαιτησίας για αυτούς τους αγώνες θα επιλέγει  αξιολογημένους και έμπειρους διαιτητές.

5.Τα διαγωνιζόμενα σωματεία που έχουν οικονομικές εκκρεμότητες θα πρέπει να  απευθυνθούν στο λογιστήριο της ένωσης προκειμένου να τις διευθετήσουν πριν την έναρξη των  συγκεκριμένων αγώνων.

 

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ συγχαίρει

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  συγχαίρει τα σωματεία Α.Π.Ο. ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ, Α.Π.Ο. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ  για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στους 2 ομίλους τους Α΄ Κατηγορίας.

Επίσης τα σωματεία Α.Π.Σ.Ε. ΑΜΦΙΑΛΗ, Α.Ε. ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στους 2 ομίλους της Β΄ Κατηγορίας  καθώς επίσης τα σωματεία  Α.Σ.Σ. ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, Α.Ο.ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ που κέρδισαν την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία.

 

Ποινές Ποδοσφαιριστών

Η Πειθαρχική Επιτροπή της  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφού έλαβε υπόψη της τις  σχετικές διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., καθώς επίσης τα Φύλλα Αγώνων Πρωταθλήματος της 29 & 30.4.2017 , διοργάνωσης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβάλλει ποινές σε ποδοσφαιριστές σωματείων ως εξής:

ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ Κ. ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ   ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ. (Κ) ΑΠΟ 30.4.2017.

ΔΗΛΑΒΕΡΗΣ Κ.  ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ   ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ. (Κ) ΑΠΟ 30.4.2017.

ΝΤΑΛΑΚΟΣ Κ. ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  ΤΕΣΣΕΡΙΣ  (4) ΑΓ.ΗΜ.  ΑΠΟ 30.4.2017 ΚΑΙ ΧΡΗΜ.ΠΟΙΝΗ 40€

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ. ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ   ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ. (Κ) ΑΠΟ 1.5.2017.

ΚΑΠΑΡΗΣ Χ. ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ   ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ. ΑΠΟ 1.5.2017 ΚΑΙ ΧΡΗΜ.ΠΟΙΝΗ 10€

   

Κλήσεις σε απολογία

Από την Πειθαρχική Επιτροπή  καλούνται σε έγγραφη απολογία το σωματείο   ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ, ο προπονητής του κ. ΚΑΛΑΜΑΚΗΣ Α. και ο εκπρόσωπός του κ. ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ Μ. (αγώνας της 29.4.2017 ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ που διακόπηκε) και  το σωματείο ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (δυσφημιστικό δημοσίευμα της 30.4.2017 σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης).

*Τα σχετικά υπομνήματα θα πρέπει να υποβληθούν στην γραμματεία τους  Ένωσης  έως και 3 ημέρες από την ενημέρωση των σωματείων και των εκπροσώπων τους.

 

*Με επιστολή που απέστειλε η Ε.Π.Σ. Πειραιά προς την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, εξέφρασε τα θερμά της  συγχαρητήρια για την χθεσινή πανάξια πρόκριση στο final 4 της Κωνσταντινούπολης.

 

Από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων