ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
ΤΡΥΦΩΝΑΣ
Design-Metal
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ1
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ2
KIMBO CAFE
SUNLIFE
Μπαλαφούτης Μπάλκερ
GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ
AGIOUTANTIS GROUP3
VERDE PAPAGALO
Hellenic Seaways
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
maison de la perfumerie
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
Έντυπο Καλογερόγιαννης
Vodafone Σκούταρης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει (5.9.2017) (05/9/2017 17:37)

Πραγματοποιήθηκαν χθες το  απόγευμα στα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου ΣΕΦ οι γραπτές εξετάσεις και οι αγωνιστικές δοκιμασίες των Πειραιωτών διαιτητών που δεν συμμετείχαν στις γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες που διοργάνωσε η ΚΕΔ /ΕΠΟ, το προσεχές καλοκαίρι, στα πλαίσια εφαρμογής του Συστήματος Διαιτησίας Κανονισμός Υλοποίησης και εφαρμογής περιόδου 2017-2018, παρουσία σύσσωμης της Επιτροπής Διαιτησίας (κ.κ. Λ. Κανδύλης, Χ. Μοιραδωράκης, Ι. Ρεντζής, Ι.Ευδαίμων, Μ. Συνοδινός, Ι. Χασάπης).

Το παρόν επίσης έδωσαν ο Γεν. Γραμματέας  κ. Ι. Σπάθας, ο  Β΄ Αντιπρόεδρος  κ.Απ. Μαρούλης και ο Ταμίας κ. Ι. Σταματάτος.

Στους διαιτητές , των οποίων η προσέλευση  ήταν αθρόα, απηύθυνε χαιρετισμό ο Γεν. Γραμματέας κ. Σπάθας, ενώ στην συνέχεια τα μέλη της Ε/Δ  έδωσαν οδηγίες ενόψει της ενάρξεως της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, αλλά και διευκρινήσεις για τις τροποποιήσεις του Κανονισμού Παιχνιδιού, του ΚΑΠ κλπ.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Το  ερχόμενο ΣΚ  (9-10/9/2017)  ξεκινούν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των σωματείων μας της Β΄ Γ΄ Κατηγορίας στα πλαίσια της  1ης φάσης του Κυπέλλου.

Η Ε.Ε. υπενθυμίζει στα σωματεία ότι θα πρέπει πέραν των δελτίων των διαγωνιζόμενων ποδοσφαιριστών,να φροντίσουν  ΈΓΚΑΙΡΑ για την κατάθεση των απαραίτητων Καταστάσεων Υγείας ποδοσφαιριστών, αλλά και την έκδοση της Πιστοποίησης διπλωματούχου Προπονητή.

Επίσης τα σωματεία θα πρέπει  έγκαιρα να ενημερώνουν την γραμματεία για τυχόν αιτήματα τους και κυρίως για την ημέρα που επιθυμούν να αγωνίζονται  όταν είναι ΓΗΠΕΔΟΥΧΑ και πάντα στο μέτρο του δυνατού.

 

 *Αύριο Τετάρτη 6/9/ 2017 και ώρα 19.00 στα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος των πρωταθλημάτων Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.

 

* Λίγο  νωρίτερα (17.45)  είναι προγραμματισμένη ενημερωτική συγκέντρωση  των Παρατηρητών, ενόψει της έναρξης  των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων