ΤΡΥΦΩΝΑΣ
Design-Metal
ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ2
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ1
Μπαλαφούτης Μπάλκερ
GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
AGIOUTANTIS GROUP3
KIMBO CAFE
SUNLIFE
VERDE PAPAGALO
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
Hellenic Seaways
maison de la perfumerie
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
Vodafone Σκούταρης
Έντυπο Καλογερόγιαννης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου (7.9.2017) (07/9/2017 17:48)

Η Οικονομική Επιτροπή ενημερώνει

Η Οικονομική επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ για τους αγώνες Κυπέλλου που ξεκινούν το Σαββατοκύριακο ενημερώνει τα σωματεία και τους φιλάθλους:

1. Η οικονομική εκκαθάριση των εισιτηρίων αφορά εξίσου τα δύο αγωνιζόμενα σωματεία.

2. Η γενική είσοδος στον αγώνα ορίζεται με εισιτήριο στην τιμή των 5€.

3. Εισιτήριο των 2€ δικαιούνται μόνο οι άνεργοι του ΟΑΕΔ ( με επίδειξη του σχετικού δικαιολογητικού), οι φοιτητές και  οι στρατιώτες (με επίδειξη της ταυτότητας) και οι γυναίκες.

4. Στους αγώνες Κυπέλλου ΔΕΝ ισχύουν  οι κάρτες διαρκείας των σωματείων.

Ελεύθερη είσοδο έχουν μόνο οι ταυτότητες  που έχει εκδώσει Ε.Π.Σ.Π. περιόδου 2017-2018 (Προπονητών,  ΜΜΕ, ελευθέρας εισόδου) καθώς και τα νεαρά άτομα κάτω των 15 ετών.

Σημ. Οι αθλητές των αγωνιζόμενων σωματείων να φροντίζουν να προσέρχονται με την αποστολή της ομάδας τους στο γήπεδο.

5. Το εξοδολόγιο των αγώνων της 1ης φάσης των αγώνων του Κυπέλλου ανεξάρτητα αν τα σωματεία είναι Β΄ ή  Γ΄ Κατηγορίας βαρύνει τα διαγωνιζόμενα σωματεία  κατά το ήμισυ(63 διαιτησία + 25 γιατρός =88 ευρώ) άρα 44 ευρώ για κάθε σωματείο.

 

                                        Η Επιτροπή Διαιτησίας ενημερώνει

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, στη συνέχεια πρότερου ενημερωτικού δελτίου με ανάλογη θεματολογία και ύστερα από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, κατά τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα στις 6-9-2017,  ενημερώνει όλα τα  σωματεία αρμοδιότητας της( Γ΄Εθνικής ,  Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας), ότι με βάση  το νέο αναθεωρημένο ΚΑΠ Επαγγελματικών και ερασιτεχνικών ομάδων περιόδου 2017-2018, δεν επιτρέπεται από τους ορισθέντες αρμοδίως (ΕΔ/ΕΠΣΠ), ΔΙΑΙΤΗΤΈΣ, η διεξαγωγή   φιλικών αγώνων   χωρίς την  υποχρεωτική παρουσία ιατρού  (τα γηπεδούχα σωματεία θα πρέπει να ενημερώνουν εγγράφως την Ε.Π.Σ.Π. τουλάχιστον 2 ημέρες πριν).

Επίσης γίνεται γνωστό ότι ο ορισμός ιατρού αγώνα, γίνεται από την διοργανώτρια κατόπιν έγκαιρου αιτήματος του γηπεδούχου σωματείου, το οποίο σύμφωνα με τον ΚΑΠ έχει και την ευθύνη.

Οι διαιτητές υποχρεούται στους φιλικούς αγώνες να  συντάσσουν Φύλλο Αγώνα, στο οποίο θα αναγράφονται τα στοιχεία του γιατρού, το οποίο θα αποστέλλεται αρμοδίως στις προκαθορισμένες ημερομηνίες στην Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Π.

Σε περίπτωση έλλειψης ιατρού η γηπεδούχος ομάδα, ως έχουσα υποχρέωση αίτησης ορισμού διαιτητή,  ο Διαιτητής δεν θα διεξάγει το παιχνίδι, και η γηπεδούχος ομάδα υποχρεούται να καταβάλλει στη διαιτητική ομάδα το ήμισυ της αμοιβής διαιτησίας, ανάλογα με την κατηγορία.

Στους διαιτητές που παραβαίνουν τις παραπάνω οδηγίες  θα καλούνται σε κλήση σε έγγραφη απολογία και θα τους επιβάλλεται τρίμηνη απαγόρευση ορισμού στους αγώνες των κατηγοριών που ανήκουν.

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων