ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
ΤΡΥΦΩΝΑΣ
Design-Metal
ΤΕΧΝΟΠΑΝ
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ2
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ1
GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ
maison de la perfumerie
AGIOUTANTIS GROUP3
Μπαλαφούτης Μπάλκερ
SUNLIFE
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
Hellenic Seaways
VERDE PAPAGALO
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
KIMBO CAFE
Vodafone Σκούταρης
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
Έντυπο Καλογερόγιαννης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Η κλήρωση της Προημιτελικής Φάσης του Κυπέλλου (09/11/2017 18:39)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά περιόδου 2017-2018. Τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι τα εξής:

  1. ΙΩΝΙΚΟΣ – ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
  2. ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ – ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
  3. ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ
  4. ΗΦΑΙΣΤΟΣ – ΚΑΡΑΒΑΣ

 

*Οι αγώνες  είναι διπλοί και προγραμματισμένοι να διεξαχθούν  τις Τετάρτες  22.11.2017 & 6.12.2017.

 

Από την Ε.Π.Σ. Πειραιά το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου κ. Γιάννης Ποντίκης, το μέλος της Επιτροπής Κυπέλλου κ. Γιώργος Κουνιάς, ο Γενικός Γραμματέας κ. Ιωάννης Σπάθας, ο Ταμίας κ. Γιάννης Σταματάτος , το μέλος της Ε.Ε. και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Λουκάς Κανδύλης και ο Διευθυντής των γραφείων της Ε.Π.Σ.Πειραιά κ. Νταλάκος Παναγιώτης.

Τα σωματεία εκπροσώπησαν οι εξής: Παναγιώτης Γκότσης (ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ), Νικήτας Νικολάκης – Κώστας Βράκας (ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ), Γιώργος Δριτσάκης – Γιώργος Σαπουνάς (ΗΦΑΙΣΤΟΣ), Μάκης Αλεξίου (ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ), Βαγγέλης Βρεκούσης – Δημήτρης Μέγγουλης (ΚΑΡΑΒΑΣ), Στέφανος Φαναρίτης -  Διονύσης Φαναρίτης - Μάριος Μπίλιος - Χρήστος Θάνος – Βασίλης Γκούμας (ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ), Κώστας Πρέκας – Γρηγόρης Δράγαζης – Ανδρέας Ποτηριάδης (ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ) ενώ το σωματείο ΙΩΝΙΚΟΣ δεν έστειλε εκπρόσωπο.

Η κλήρωση διενεργήθηκε από τους κορυφαίους σκόρερ του περσινού Κυπέλλου κ.κ. Χαράλαμπο Κουβάτσο,  Βασίλη Μαναριώτη και Συμεών Φούντα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Πειραιά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Μοσχάτου- Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου και τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου κ. Δημήτρη Κόλλια για την παραχώρηση του πολύ όμορφου αυτού χώρου.

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων