ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
Design-Metal
ΤΡΥΦΩΝΑΣ
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ2
ΤΕΧΝΟΠΑΝ
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ1
maison de la perfumerie
KIMBO CAFE
GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ
Μπαλαφούτης Μπάλκερ
SUNLIFE
Hellenic Seaways
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
AGIOUTANTIS GROUP3
VERDE PAPAGALO
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
Έντυπο Καλογερόγιαννης
Vodafone Σκούταρης
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει (11.12.2017) (11/12/2017 17:13)

Λόγω της εορτής του Αγίου Σπυρίδωνα, πολιούχου της πόλης του Πειραιά, αύριο Τρίτη 12.12  τα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πειραιά θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι και τις 13:00.

 

Απόφαση Επιτροπής Υποδομών

Η Επιτροπή Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών, αφού έλαβε υπόψη της  το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος των σωματείων (Εφηβικού) ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ& ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ καθώς επίσης τις έγγραφες απολογίες και των δύο σωματείων και επειδή κρίνει ότι υπέπεσαν στα  αποδιδόμενα σε αυτά παραπτώματα κατά την διάρκεια του  αγώνα  Εφηβικού Πρωταθλήματος ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ που έγινε στο γήπεδο ΑΓΕΤ  ΧΑΡΑΥΓΗΣ  στις 2/12/2017 και που είχαν ως αποτέλεσμα την διακοπή του στο  39΄ λόγω της εισόδου φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο:

  ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

α) Θεωρεί υπαίτια και τα δύο σωματεία, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ &  ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ  για την διακοπή του  εν λόγω αγώνα (παράβαση των άρθρων 14 & 15 παρ.4 του  Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

β) Δεν κατακυρώνει τον αγώνα σε κανένα από τα δύο σωματεία ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ & ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ)

γ) Επιβάλλει  ποινή αποκλεισμού από τους αγώνες  Εφηβικού Πρωταθλήματος  για μία (1) αγωνιστική ημέρα στα σωματεία ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ& ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ  και χρηματική ποινή από 50€ στο καθένα (άρθρο 15 παρ. α., γ. του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων