ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
ΤΡΥΦΩΝΑΣ
Design-Metal
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ1
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ2
ΤΕΧΝΟΠΑΝ
Μπαλαφούτης Μπάλκερ
SUNLIFE
GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ
AGIOUTANTIS GROUP3
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
Hellenic Seaways
maison de la perfumerie
KIMBO CAFE
VERDE PAPAGALO
Έντυπο Καλογερόγιαννης
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
Vodafone Σκούταρης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει (22.12.2017) (22/12/2017 15:07)

Κλήσεις σε απολογία

Από την Πειθαρχική Επιτροπή καλούνται σε έγγραφη απολογία το σωματείο ΑΜΦΙΑΛΗ (αγώνας ΑΜΦΙΑΛΗ – ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ στις 17/12), το σωματείο ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ και ο ποδοσφαιριστής του κ. ΖΟΥΒΕΛΟΣ Ι. (αγώνας ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ- ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ στις 17/12), τα σωματεία ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ και ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (αγώνας ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ στις 17/12) και ο Πρόεδρος του σωματείου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ κ. ΟΡΦΑΝΟΣ Π. (αναφορικά με καταγγελία διαιτητή).

*Τα σχετικά υπομνήματα θα πρέπει να υποβληθούν στην γραμματεία της Ένωσης εντός τριών ημερών από την ενημέρωση των σωματείων και των εκπροσώπων τους.

 

Η Επιτροπή Υποδομών ενημερώνει

Η Επιτροπή Υποδομών της Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει ότι η β’ φάση του Εφηβικού και Παιδικού Πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 13-14/1/2018.

Ο διαχωρισμός των ομίλων και ο καταρτισμός του προγράμματος θα γνωστοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα με νεώτερη ανακοίνωση.

 

Ενημέρωση για τις μετεγγραφές

Ενόψει της προσεχούς χειμερινής μεταγραφικής περιόδου η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει για τα  εξής:

α) Οι αιτήσεις Μετεγγραφών, Υποσχετικών καθώς και Διεθνών Μετεγγραφών μπορούν να κατατεθούν στην γραμματεία της Ένωσης από την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018 έως και τις 31 Ιανουαρίου 2018.

β) Οι αιτήσεις επανεγγραφών ελεύθερων ποδοσφαιριστών μπορούν να κατατίθενται  από την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018 έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2018.

γ) Τα σωματεία επίσης  που  στην δύναμη τους  έχουν αριθμό ποδοσφαιριστών που πλησιάζουν τους 180 , μπορούν να καταθέσουν  αιτήσεις Ομαδικών  Αποδεσμεύσεων  στην ΕΠΟ, από την Τρίτη 2/01/2018 έως και την 31/012018

δ) Την  Χειμερινή  μετεγγραφική περίοδο δεν μπορούν να  γίνουν ατομικές αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών.

ε) Δεν μπορούν να  γίνουν δεκτές  αιτήσεις μετεγγραφών των σωματείων εκείνων που δεν έχουν τακτοποιήσει τις  ενδεχόμενες οφειλές τους.

 

*Τα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πειραιά θα παραμείνουν κλειστά την ερχόμενη Δευτέρα & Τρίτη  25&26/12/2017 λόγω της αργίας των Χριστουγέννων, ενώ θα λειτουργήσουν κανονικά την Τετάρτη 27/12/2017.

*Ο Πρόεδρος, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και το προσωπικό της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ εύχονται σε όλο το φάσμα του Πειραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα με Υγεία.

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων