Design-Metal


2

1
maison de la perfumerie

GIVOVA
AGIOUTANTIS GROUP3
SUNLIFE

VERDE PAPAGALO

Vodafone

HEALTH ASSISTANCE

:


... (13/2/2018 18:55)

Με πολ μεγλη επιτυχα πραγματοποιθηκε χθες το απγευμα η Ετσια Εορταστικ Εκδλωση και η κοπ της βασιλπιτας   της Ε.Π.Σ. Πειραι στην αθουσα «TERRA VERDE» στη Νκαια. Πλθος κσμου κατκλυσε ασφυκτικ την αθουσα  και χειροκρτησε τους βραβευθντες, σωματεα , αθλητς που διακρθηκαν για τις αγωνιστικς τους επιδσεις την περασμνη περοδο, φυσικ πρσωπα για την προσφορ τους στο πειρακ και χι μνο ποδσφαιρο καθς και παιδι που εισχθησαν σε ΑΕΙ.

 

Στη  κορυφαα γιορτ του Πειρακο Ποδοσφαρου το παρν δωσαν ο Πρεδρος της Κοινοβουλευτικς Ομδας της νωσης Κεντρων κ. Βασλης Λεβντης, η βουλευτς της Α’ Πειραι κα Ελνη Σταματκη, οι βουλευτς της Β’ Πειραι κ.κ. Εη Καρακστα, Ννα Κασιμτη, Θεοδρα Μεγαλοοικονμου, Ιωννης Τραγκης, Κωνσταντνος Κατσαφδος και Διαμντω Μανωλκου , ο Αντιπεριφερειρχης Πειραι κ. Γιργος Γαβρλης , ο Δμαρχος Νκαιας – Αγου Ιωννη Ρντη κ. Γιργος Ιωακειμδης, ο Δμαρχος Μοσχτου-Ταρου κ. Ανδρας Ευθυμου, ο Δμαρχος Κερατσινου –Δραπετσνας κ. Χρστος Βρεττκος, ο Δμαρχος Περματος κ. Γιννης Λαγουδκης, ο Αντιδμαρχος Πειραι κ. Κυρικος Σιγαλκος, η Αντιδμαρχος Πολιτισμο-Αθλητισμο και Παιδεας του Δμου Κερατσινου – Δραπετσνας κα Σταυρολα Συρκου, ο εντεταλμνος δημοτικς σμβουλος σε θματα Αθλητισμο του Δμου Μοσχτου –Ταρου κ. Δημτρης Κλλιας και ο εντεταλμνος δημοτικς σμβουλος σε θματα Τπου-Επικοινωνας του Δμου Κορυδαλλο κ. Παλος Γερακρης. Απ την Ε.Π.Σ. Δυτικς Αττικς ο Πρεδρος κ. Μιχλης Τζανπουλος , ο Γενικς Γραμματας κ. Γιργος Ντορος και ο Ειδικς Γραμματας κ. Νκος Ευθυμου και απ την Ε.Π.Σ. Λακωνας η Αναπληρωτς Γενικ Γραμματας κα Ελνη Αγγελτου. Επιπλον ο Αντιπρεδρος του Ερασιτχνη Ολυμπιακο κ. Γιννης Πολυκανδριτης εν απ την ακαδημα της ΠΑΕ Ολυμπιακς Σ.Φ.Π. παρευρθηκαν ο Διευθυντς των Ακαδημιν κ. Κυρικος Καραταδης, ο Τεχνικς Διευθυντς κ. Νκος Τοπολιτης, ο Επικεφαλς του Τμματος Scouting κ. Γιργος Αμανατδης, ο Προπονητς της Κ20 κ. Βασλης Βοζας, ο Προπονητς της Κ17 κ. Αναστσιος Θος και ο Γενικς Αρχηγς κ. Αριλ Ιμπαγσα. Τους Βετερνους του Ολυμπιακο εκπροσπησαν οι  κ.κ. Παναγιτης Κελεσδης, Γιννης Γκατατζς, Ανδρας Μπονβας, Γιργος Κωττκης  και την νωση Συνδσμων Βετερνων Ποδοσφαιριστν Πειραι ο Πρεδρος κ. Κανλλος Τσρμπας, ο Β’ Αντιπρεδρος κ. Στλιος Παπαλεξνδρου , ο Ειδικς Γραμματας κ. Γιργος Ξανθπουλος καθς και ο Επτιμος Πρεδρος και πρην μλος Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Πειραι κ. Νκος Σιδηρπουλος. Απ τη Διοκηση του ΣΕΦ παρευρθηκαν ο Πρεδρος κ. Γιργος Μανιτης, ο Αντιπρεδρος κ. Νκος Λτρας, ο Γενικς Γραμματας κ. Ανδρας Στρατς, ο Συντονιστς Διευθυντς κ. Γιργος Δημπουλος και το μλος Δ.Σ. κα Μακρυδκη Δσποινα. ταν επσης  ο Πρεδρος της ΔΗΡΑΠ (ΚΑΝΑΛΙ 1 – 90,4) κ. Τκης Αβραμδης εν απ το Σνδεσμο Προπονητν Ποδοσφαρου Πειραι παρντες ταν ο Πρεδρος κ. Τκης Φωστηρπουλος και οι κ.κ. Δημτρης Καλκας, Παναγιτης Αγγελκης και Γρηγρης Μπιζς. Τλος την εκδλωση τμησαν με την παρουσα τους τα πρην Διοικητικ Στελχη της Ε.Π.Ο κ.κ. Γιργος Θωμαδης, ρης Τσαντζαρδης, Δημτρης Μουρκης, τα πρην Διοικητικ Στελχη της Ε.Π.Σ. Πειραι κ.κ. Χρστος Στοκας, Βασλης Βασιλπουλος, Στθης Αμαραντδης, Μιχλης Μουσελς καθς και ο πρην Διευθυντς των Γραφεων της Ε.Π.Σ.Π. κ. Δημτρης Νατσολης.

Η Ε.Π.Σ. Πειραι αισθνεται την ανγκη να ευχαριστσει θερμ τους ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΗΠΕΙΡΟΣ και τον ιδιοκττη τους κ. Αντνη Τστσο, φλο της νωσης και λου του Πειρακο Ποδοσφαρου  για την προσφορ της βασιλπιτας και την φετιν χρονι.

Ιδιατερη μνεα πρπει να γνει και για την   επιχερηση METAL DESIGN του κου Χρστου και της κας Εας Μλου, για την  προσφορ των βραβεων που δθηκαν σε ποδοσφαιριστς και λλα τιμμενα πρσωπα που  φτιαξαν- φιλοτχνησαν  ειδικ για τη γιορτ αυτ.

Επσης την εταιρα  Πωλσεων αυτοκιντων ΜΠΗΤΡΟΣ, φυσικ τις  εκτυπσεις ΕΝΤΥΠΩ της οικογενεας ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ, τα ΚΤΕΟ AUTOVISION,   την  Εταιρεα κατασκευς θερμοσιφνων SUNLIFE, τις αθουσες εκδηλσεων ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ και τον  κ. Σαλαπατρα, τα αρματα MAISON, το καφ VERDE, το Μεζεδοπωλεο ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ,  την εταιρεα ηλεκτροφωτισμο SLS, τους καφδες KIMBO,τα  Ιδιωτικ ασθενοφρα HEALTH ASSISTANCE, τη VODAPHONE  και τον γγελο Σκοταρη , την ΜΠΑΛΚΕΡ  του κ. Μπαλαφοτη

Φυσικ την HELLENIC SEAWAYS και την SARONIC FERRIES, την εταιρα ΕΤΕΚΑ της οικογενεας Σπανο,  και ασφαλς τον μγα χορηγ του Πειρακο ποδοσφαρου τον Ολυμπιακ μας και τον Βαγγλη Μαρινκη.

Πρπει ακμη να ευχαριστσουμε ιδιατερα τα ΜΜΕ  που ταν χορηγο επικοινωνας - τους  ρεπρτερ δημοσιογρφους που κλυψαν την εκδλωση καθς και λα τα σωματεα, παργοντες, ποδοσφαιριστς, προπονητς  και τους απλος φιλθλους οι οποοι με τη βροντερ τους παρουσα απδειξαν τι το Πειρακ ποδσφαιρο συνεχζει να εναι ισχυρ.

 

Απ το Γραφεο Τπου και Δημοσων Σχσεων