ΤΡΥΦΩΝΑΣ
ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
Design-Metal
EMPIRE BARBERSHOP
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ2
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ1
ΤΕΧΝΟΠΑΝ
AGIOUTANTIS GROUP3
maison de la perfumerie
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
VERDE PAPAGALO
SUNLIFE
GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
Έντυπο Καλογερόγιαννης
Vodafone Σκούταρης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει (14.2.2018) (14/2/2018 17:21)

Η Επιτροπή Υποδομών υπενθυμίζει

Η Επιτροπή Υποδομών της Ε.Π.Σ. Πειραιά υπενθυμίζει στα σωματεία ότι οι δηλώσεις συμμετοχής στο προπαιδικό πρωτάθλημα περιόδου 2017-2018 (γεννηθέντες το έτος 2005 και μεταγενέστερα) μπορούν να υποβληθούν μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου.

Τα σωματεία ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ – ΕΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ – ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ και  Α.Ε. ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ /ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ δεν έχουν δηλώσει ακόμη συμμετοχή και θα πρέπει να ενεργήσουν άμεσα αφού η μη  συμμετοχή τους θα επιφέρει κυρώσεις βάση της προκήρυξης του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τη δήλωση συμμετοχής και την προκήρυξη του εν λόγω πρωταθλήματος τόσο από τη Γραμματεία όσο και από το site της Ένωσης (ενότητα ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ-ΕΝΤΥΠΑ).

Η κλήρωση των ομίλων και ο καταρτισμός του προγράμματος θα διεξαχθούν την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου ενώ η πρώτη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 3-4 Μαρτίου.

 

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

1.Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι ΔΕΝ υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα κατά τη διάρκεια του αγώνα  ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – ΑΕ ΑΙΓΙΝΑΣ  που έγινε στο γήπεδο «ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ» στις 28.1.2018, το ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ.

2. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι  κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα  ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ  που έγινε στο γήπεδο «ΜΟΣΧΑΤΟΥ» στις 28.1.2018  – εξυβριστική - αντιαθλητική συμπεριφορά – ρίψη αντικειμένων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ  για παράβαση των άρθρων 14 παρ.1-2-3 και 15 παρ.3  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ  χρηματική ποινή 100€ (άρθρο 15  παρ.8 α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

3. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι μετά τη λήξη του αγώνα Κυπέλλου ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ  που έγινε στο γήπεδο «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» στις 24.1.2018  –αντιαθλητική - απειλητική συμπεριφορά:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ για παράβαση του άρθρου 14 παρ.1-2-3 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ  χρηματική ποινή 70€ (άρθρο 15  παρ.8 α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

Εκδίκαση ένστασης σε αγώνα Εφηβικού Πρωταθλήματος

Αναφορικά με την ένσταση που εμπρόθεσμα κατέθεσε το σωματείο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ περί αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή στον αγώνα ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Α’ Κατηγορίας του Εφηβικού Πρωταθλήματος, η  Επιτροπή  Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων  Υποδομών της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ομόφωνα αποφάσισε τα εξής:

1. Κάνει δεκτή τυπικά και στην ουσία  της την ένσταση του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ  κατά του σωματείου   Α.Ε.ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ  για τον μεταξύ τους αγώνα του Εφηβικού Πρωταθλήματος Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. που διεξήχθη την Κυριακή 4/2/2018 και ώρα 17.45 στο γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγής.

2. Προβαίνει στην κατακύρωση του αγώνα  Εφηβικού Πρωταθλήματος  Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. που διεξήχθη την Κυριακή 4/2/2018 και ώρα 17.45 στο γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγής υπέρ του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. με τέρματα τρία (3) έναντι μηδέν (0) και βαθμούς τρείς (3) έναντι μηδέν(0) κατά του σωματείου ΑΕ. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ. Επιπλέον, επιβάλλει χρηματική ποινή 50 ευρώ στο σωματείο Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ (άρθρο 23. παρ 9 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων).

3. Εντέλλεται την κατάπτωση του καταβληθέντος παράβολου υπέρ του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ. (αρ. παρ. Νο 5547).

 

                                                                                                                                             Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων