ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
ΤΡΥΦΩΝΑΣ
Design-Metal
EMPIRE BARBERSHOP
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ1
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ2
ΤΕΧΝΟΠΑΝ
SUNLIFE
AGIOUTANTIS GROUP3
maison de la perfumerie
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
VERDE PAPAGALO
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ
Vodafone Σκούταρης
Έντυπο Καλογερόγιαννης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει (12.4.2018) (12/4/2018 17:20)

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος ενημερώνει ότι ο Σαββατιάτικος( 14/4/2018)  αγώνας Πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας E.Π.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ – Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ δεν θα  διεξαχθεί, αφού  το σωματείο Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ με έγγραφο του γνωστοποίησε ότι δεν θα κατέβει να αγωνισθεί στον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Ενημέρωση για τα Σεμινάρια Ανανέωσης Ταυτοτήτων Τριετίας Προπονητών

Γίνεται γνωστό σε  όλους τους προπονητές ποδοσφαίρου των οποίων οι  ταυτότητες τριετίας λήγουν την 30/12/2018 θα πρέπει έγκαιρα (μέσα στο καλοκαίρι) να τις αντικαταστήσουν με τις νέες που θα  έχουν ισχύ μέχρι και το 2021, ώστε στην συνέχεια να μπορούν να εργασθούν στα σωματεία στο νέο πρωτάθλημα περιόδου 2018-2019.

Ωστόσο όλοι οι προπονητές, ανεξαρτήτως του πότε έχουν  πάρει δίπλωμα ή Πιστοποιητικό Παρακολούθησης θα πρέπει να παρακολουθήσουν  ένα διήμερο σεμινάριο Ανανέωσης Ταυτοτήτων Προπονητών Τριετίας 2019-2021 που  η Ε.ΠΣ.ΠΕΙΡΑΙΑ &  ο Σ.Π.Π. ΠΕΙΡΑΙΑ, έχουν αιτηθεί να πραγματοποιηθούν  στον Πειραιά, για τους περίπου 300 Πειραιώτες Προπονητές.

 

Το 1ο σεμινάριο στον Πειραιά

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει ότι μέσα στον μήνα Μάιο  θα διεξαχθεί στον Πειραιά το πρώτο σεμινάριο Ανανέωσης Ταυτοτήτων Προπονητών Τριετίας 2019-2021( η ακριβή ημερομηνία θα γίνει γνωστή  τους επόμενες ημέρες από την ΕΠΟ)

Για τον λόγο αυτό οι Πειραιώτες προπονητές θα πρέπει αρχικά να απευθυνθούν για την προεγγραφής τους, στον Σύνδεσμο Προπονητών Πειραιά  (Δημ. Καλύκας τηλ. 6944-203597)

Πρέπει να σημειωθεί ότι το α΄ σεμινάριο θα παρακολουθήσουν 50 προπονητές με αυστηρή προτεραιότητα τους διπλωματούχους & πιστοποιητικό παρακολούθησης  Uefa A΄ και στην συνέχεια  τους διπλωματούχους Uefa Β΄.

 

H Eπιτροπή Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών ενημερώνει

Η Επιτροπή Διοργάνωσης   Πρωταθλημάτων Υποδομών  της  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, κάνει δεκτή τυπικά και στην ουσία  της την  καταγγελία  του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ.  κατά του σωματείου Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ  για τον αγώνα του Εφηβικού Πρωταθλήματος  της  31/3/2018 «ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ – Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ»

1. Προβαίνει στην κατακύρωση του αγώνα   ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ – Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ που έγινε στο Δημ. γήπεδο Ρέντη στις 31/3/2018 για το Εφηβικό Πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Πειραιά υπέρ του σωματείου ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ  με τέρματα τρία  (3) έναντι μηδέν (0) και βαθμούς τρείς (3) έναντι μηδέν(0) της ομάδας του σωματείου Α.Ε.ΜΟΣΧΑΤΟΥ  ενώ από το σωματείο Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ  αφαιρούνται  τρείς (3) βαθμοί  από τον πίνακα  βαθμολογίας του τρέχοντος Εφηβικού Πρωταθλήματος που μετέχει (άρθρο  23 παρ.9 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων της ΕΠΟ).

2. Στον SHOSHARI REDI  ποδοσφαιριστή  του σωματείου Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ με αριθμό δελτίου ΕΠΟ Ε.Π.Ο. 1446993,  επιβάλλεται ποινή αγωνιστικού αποκλεισμού μέχρι το τέλος του Εφηβικού Πρωταθλήματος περιόδου  2017-2018.

3. Γίνεται ανάκληση του Ειδικού Δελτίου 252 του ποδοσφαιριστή SHOSHARI REDI της Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ και στο σωματείο επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ .

4. Εντέλλεται την κατάπτωση του καταβληθέντος παράβολου υπέρ του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. (αρ. παρ. Νο 5671).

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων