ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
EMPIRE BARBERSHOP
ΤΡΥΦΩΝΑΣ
Design-Metal
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ1
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ2
ΤΕΧΝΟΠΑΝ
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
AGIOUTANTIS GROUP3
GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ
VERDE PAPAGALO
SUNLIFE
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
maison de la perfumerie
Vodafone Σκούταρης
Έντυπο Καλογερόγιαννης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής (5.6.2018) (05/6/2018 17:27)

1. Η Πειθαρχική Επιτροπή  κατά την συνεδρίαση της 30/5/2018 αναφορικά με την ένσταση του σωματείου ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ, κατά του σωματείου ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΑΟΝΦ και του κύρους του αγώνα των play-off «ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ – ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ» της 19/5/2018 , κρίνει ότι οι ισχυρισμοί του σωματείου ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ που προβάλλονται στην παρούσα  ένσταση του, τυγχάνουν απορριπτέοι σαν ουσιαστικά αβάσιμοι και αποφασίζει τα εξής:

α) Απορρίπτει την κρινόμενη ένσταση του σωματείου ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ  κατά του σωματείου ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΑΟΝΦ  για τον μεταξύ τους αγώνα Play-off Πρωταθλήματος Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας» ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ – ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ  της 19/05/2018.

β) Εντέλλεται την κατάπτωση του καταβληθέντος παράβολου υπέρ του ταμείου της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ( αρ. παρ. Νο 5717).

γ) Παραπέμπει τα σχετικά στην Επιτροπή Πρωταθλήματος.

 

2. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  καθώς επίσης και το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ που έγινε στο γήπεδο «Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ» στις 19.5.2018  – ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής και αντικειμένων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ για παράβαση του άρθρου 15 παρ. 2-3 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  χρηματική ποινή  100€ που διπλασιάζεται σε 200€  λόγω υποτροπής (άρθρο 15  παρ. 8α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων