ΤΡΥΦΩΝΑΣ
ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
EMPIRE BARBERSHOP
Design-Metal
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
ΤΕΧΝΟΠΑΝ
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ1
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ2
SUNLIFE
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
VERDE PAPAGALO
GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ
maison de la perfumerie
AGIOUTANTIS GROUP3
Vodafone Σκούταρης
Έντυπο Καλογερόγιαννης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει (11.6.2018) (11/6/2018 18:07)

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ευχαριστεί

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση του Τελικού Κυπέλλου Ερασιτεχνών στο γήπεδο «Π. Σαλπέας» και  ιδιαιτέρως τον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, τον Αθλητικό Οργανισμό,  την κα Σ. Συράκου, τον κ. Δημ. Θωμαΐδη, τον γεωπόνο κ. Χρηστίδη, το προσωπικό της Ε.Π.Σ.Π και όσους εργάσθηκαν για να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο.

Είναι ξεχωριστή τιμή για την Ένωσή μας ότι παρά τις μικρές γηπεδικές δυνατότητες που έχουμε στον Πειραιά ,τόσο οι δύο φιναλίστ ομάδες  ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΟΦΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, όσο και η ΕΠΟ  συνεχάρησαν την Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ για την άψογη διοργάνωση.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ συγχαίρει τον ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ για την κατάκτηση του τροπαίου, εύχεται στη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ σύντομα να ανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες  όπως της αρμόζει, εύχεται επίσης ταχεία ανάρρωση στον άτυχο ποδοσφαιριστή του ΟΦΙ  κ.  Ηλία  Καραγιάννη ο οποίος εγχειρίσθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή το πρωί στο Μετροπόλιταν  και αναμένεται να επανέλθει στους αγωνιστικούς μετά από 4 μήνες.

 

 

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ συλλυπείται

Έφυγε  από την ζωή  ανεπάντεχα σε ηλικία 50 ετών η Κατερίνα Μουσελή, σύζυγος του Μιχάλη Μουσελή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια.

Τα μέλη της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ εκφράζουν  την θλίψη τους και τα ειλικρινή συλλυπητήριά  τους στην οικογένεια Μουσελή για την απώλεια της Κατερίνας.

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων