ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
ΤΡΥΦΩΝΑΣ
EMPIRE BARBERSHOP
Design-Metal
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ2
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ1
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
ΤΕΧΝΟΠΑΝ
maison de la perfumerie
VERDE PAPAGALO
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ
AGIOUTANTIS GROUP3
SUNLIFE
Έντυπο Καλογερόγιαννης
Vodafone Σκούταρης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει (5.7.2018) (05/7/2018 17:17)

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ με επιστολή που απέστειλε στην ΕΠΟ, ζητά την ενίσχυση των σωματείων της Γ΄ Εθνικής, αλλά κι αυτών που θα λάβουν στο ενιαίο Κύπελλο Ελλάδος, αναλυτικά η επιστολή  που στάλθηκε έχει ως εξής:

 

«ΠΡΟΣ  Ε.Π.Ο.

Κε Πρόεδρε- Μέλη της Ε.Ε.

Κοινοποίηση: Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής - Επιτροπή Κυπέλλου

 

Παρακαλούμε θερμά όπως ληφθεί μέριμνα προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα σοβαρά οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής για τις μετακινήσεις τους- ειδικά σε αυτά που μετέχουν σε ομίλους με νησιωτικές μετακινήσεις.

Α) Αναφερόμαστε στις ομάδες των νησιών  και στις ομάδες Αθήνας Πειραιά, Ανατ. Αττικής.

Όπως γνωρίζετε  τα προηγούμενα  χρόνια η ΕΠΟ  φρόντιζε να καλύπτει μέρος αυτών των σημαντικών εξόδων και θεωρούμε ότι πρέπει να βοηθηθούν εκ νέου αυτά τα σωματεία.

Λάβετε υπόψη ότι τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής δεν έχουν καμιά επιχορήγηση, αντιθέτως συνεισφέρουν στην ΕΠΟ  κάθε χρόνο με ένα ποσό της τάξης των  250.000€ (παράβολα συμμετοχών , ποινές, δελτία κλπ).

Β) Σε ότι αφορά την απόφαση της ΕΠΟ να συμπεριλάβει τις 53 Κυπελλούχες ομάδες των Ενώσεων στο Κύπελλο Ελλάδος, ασφαλώς την χαιρετίζουμε, όμως και εδώ  υπάρχει ένα σοβαρό, ένα τεράστιο αγκάθι.

Θα υποχρεωθούν  αρκετές κυπελλούχες ομάδες  σε  ακριβές μετακινήσεις και θα πρέπει να ληφθεί κι εδώ μέριμνα.

Προτείνουμε η ΕΠΟ να βρει τον τρόπο, ώστε οι αγώνες αυτοί να συμπεριληφθούν  σε δελτία ΠΡΟΠΟ, ΟΠΑΠ και να υπάρξει κάποιο έσοδο για αυτές τις ομάδες.

Ζητούμε να γίνουν ενέργειες ώστε να βρεθούν χορηγοί, αφού πρόκειται για  ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού  υπάρχουν ομάδες μεγάλου βεληνεκούς όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, η Νίκη Βόλου, ο Ιωνικός, η Προοδευτική, ο Εθνικός, το Αιγάλεω κλπ

Και επειδή θα υπάρξουν Κυπελλούχες ομάδες που ενδεχομένως να δηλώσουν αδυναμία στο να μετακινηθούν για αγώνα με νησιώτικη ομάδα, να δοθεί η δυνατότητα σε αυτές τις ομάδες αν το επιθυμούν να μην δηλώσουν συμμετοχή χωρίς επιβολή ποινής».

 

Το 3ο Ανανεωτικό Σεμινάριο Ταυτοτήτων στον Πειραιά

Το 3ο Ανανεωτικό Σεμινάριο Ταυτοτήτων Τριετίας στον Πειραιά θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου.

Για τον λόγο αυτό καλούνται οι Προπονητές Ποδοσφαίρου (UEFA Β΄-C΄)  να επικοινωνήσουν με τον Σύνδεσμο Προπονητών Πειραιά, ώστε να τακτοποιήσουν – δηλώσουν την συμμετοχή τους.

Η ακριβής ημερομηνία του διήμερου Σεμιναρίου θα μας γνωστοποιηθεί από την ΕΠΟ τις επόμενες ημέρες.

 

*Υπενθυμίζουμε στα σωματεία μας αλλά και τους ενδιαφερόμενους ποδοσφαιριστές ότι με κάθε αίτηση μεταβολών ποδοσφαιριστή (Πρώτη Εγγραφή, Μετεγγραφή, Υποσχετική, Αποδέσμευση κλπ), θα πρέπει να συνυποβάλλεται συμπληρωμένο σε όλα τα πεδία το ειδικό έντυπο με την πράξη συναίνεσης για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από τις υπηρεσίες της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Πειραιά. Το έντυπο θα πρέπει να φέρει θεωρημένο από ΚΕΠ ή Αστυνομία το γνήσιο της υπογραφής του ποδοσφαιριστή ή του κηδεμόνα εφόσον είναι ανήλικος.

Το Τμήμα Μητρώου Δελτίων της Ε.Π.Ο.  δεν  θα εκδίδει Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας σε ποδοσφαιριστές που δεν αποδέχονται την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων τους από την ΕΠΟ & ΕΠΣΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το συγκεκριμένο έντυπο τόσο από τη Γραμματεία όσο και από το site της Ένωσης (ενότητα ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – ΕΝΤΥΠΑ).

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων