ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
ΤΡΥΦΩΝΑΣ
Design-Metal
EMPIRE BARBERSHOP
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ1
ΤΕΧΝΟΠΑΝ
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ2
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
maison de la perfumerie
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
VERDE PAPAGALO
GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ
Vodafone Σκούταρης
Έντυπο Καλογερόγιαννης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει (6.7.2018) (06/7/2018 16:44)

Τέθηκαν στην διάθεση των σωματείων μας οι δηλώσεις συμμετοχής για τα Πρωταθλήματα Α΄- Β΄- Γ΄ Κατηγορίας καθώς και για το Κύπελλο περιόδου 2018-2019 ενώ  η καταληκτική ημερομηνία για τις συμμετοχές είναι η Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018. Μαζί με τις δηλώσεις συμμετοχής τα σωματεία οφείλουν να συνυποβάλλουν:

1) Τη σύνθεση του Διοικητικού τους Συμβουλίου.

2) Τη Δήλωση του σωματείου περί αποδοχής του Καταστατικού, των Κανονισμών, των οδηγιών και των αποφάσεων της  FIFA, της UEFA και της Ε.Π.Ο.

3) Υπογεγραμμένη την Πράξη Συναίνεσης για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, θεωρημένη από ΚΕΠ ή Αστυνομία  για το γνήσιο της υπογραφής.

4) Το Παραχωρητήριο από τον Δήμο για τη χρήση του γηπέδου  στους  εντός έδρας αγώνες του σωματείου.

5) Το σχετικό παράβολο συμμετοχής, την ετήσια συνδρομή του σωματείου καθώς επίσης και την εξόφληση των οφειλών του σωματείου προς την Ε.Π.Ο. και την Ε.Π.Σ. Πειραιά.

6) Τα σωματεία της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή σε τουλάχιστον ένα (1) από τα κάτωθι Πρωταθλήματα Υποδομών της Ε.Π.Σ. Πειραιά περιόδου 2018-2019:

α) κ18 (2001 και μεταγενέστερα) β) κ16 (2003 και μεταγενέστερα) ή γ) κ14 (2005 και μεταγενέστερα).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα έντυπα συμμετοχής τόσο από τη Γραμματεία όσο και από το site της Ένωσης (ενότητα ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – ΕΝΤΥΠΑ).

 

 

*Στους λαχνούς που προμηθεύθηκε το σωματείο  «ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ» ανήκει ο λαχνός 4640 που κερδίζει το ένα από τα 2 ποδήλατα της λαχειοφόρου.

Θυμίζουμε ότι ο δεύτερος τυχερός λαχνός που κερδίζει το άλλο ποδήλατο είναι  ο 2412.

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων