ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
Design-Metal
ΤΡΥΦΩΝΑΣ
EMPIRE BARBERSHOP
ΤΕΧΝΟΠΑΝ
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ2
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ1
AGIOUTANTIS GROUP3
SUNLIFE
VERDE PAPAGALO
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ
maison de la perfumerie
Vodafone Σκούταρης
Έντυπο Καλογερόγιαννης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει (3.8.2018) (03/8/2018 16:54)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αναφορικά με την κατασκευή των Καρτών- Εισιτηρίων Διαρκείας των σωματείων-και ειδικά των σωματείων Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας ενημερώνει ότι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ  θα πρέπει να έχουν:

α) Αρίθμηση

β) Θύρα Εισόδου

γ) Αναγραφή των αγωνιστικών (1 έως 16)

Τα σωματεία Α΄ Β΄ Γ΄ ερασιτεχνικής Κατηγορίας με έγγραφο τους θα πρέπει να ενημερώσουν την γραμματεία της Ε.Π.Σ.Π. για την πρόθεσή τους να κυκλοφορήσουν Κάρτες Διαρκείας (αναφέροντας τον αριθμό)

Τα σωματεία Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, βάση της Οικονομικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής ΕΠΟ, υποχρεούνται να  ενημερώσουν και να λάβουν άδεια  για τις κάρτες Διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν.

Το αργότερο μέχρι 3 τρείς μήνες από την έναρξη της  ποδοσφαιρικής περιόδου τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής θα πρέπει να επιστρέψουν στην Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ τις αδιάθετες Κάρτες Διαρκείας.

Τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής που δεν ακολουθούν τις προαναφερόμενες διαδικασίες  θα τιμωρούνται με πρόστιμο έως  δύο (2) χιλιάδες ευρώ.

Υπενθύμιση: Οι κάρτες διαρκείας ισχύουν μόνο για τους αγώνες Πρωταθλήματος.

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει τα  σωματεία Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, όπως και αυτά που μετέχουν στα πρωταθλήματα μας Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, ότι με βάση τον κανονισμό διαιτησίας ποδοσφαίρου Ε.Π.Ο. - Σύστημα Υλοποίησης Διαιτησίας Ποδοσφαίρου 2, δεν επιτρέπεται η διεξαγωγή φιλικών χωρίς την  έγκριση της Ε.Π.Σ.Π. , όπως φυσικά δεν επιτρέπεται η διεξαγωγή φιλικών αγώνων χωρίς την παρουσία επισήμων διαιτητών που θα ορίζει η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης (τα γηπεδούχα σωματεία θα πρέπει να ενημερώνουν εγγράφως την Ε.Π.Σ.Π. τουλάχιστον 2 ημέρες πρίν).

Οι διαιτητές υποχρεούται στους φιλικούς αγώνες να  συντάσσουν Φύλλο αγώνα το οποίο θα αποστέλλεται αρμοδίως στις προκαθορισμένες ημερομηνίες στην Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Π.

Τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής και αυτά Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας σε περίπτωση παράβασης των ως άνω  θα επιβάλλεται χρηματική ποινή 500 ευρώ.

Τυχόν επιβολή ποινών (π.χ. ποδοσφαιριστών) στους Φιλικούς αγώνες θα προσμετρούνται  κανονικά στις επίσημες διοργανώσεις .

Στους διαιτητές που παραβαίνουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα επιβάλλεται τρίμηνη απαγόρευση ορισμού στους αγώνες των κατηγοριών που ανήκουν.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ λαμβάνοντας υπόψη της, την  δύσκολη οικονομική συγκυρία της χώρας διατηρεί τα μειωμένα περσινά εξοδολόγια διαιτησιών Φιλικών αγώνων ως εξής: 

Γ΄ Εθνική Κατηγορία                         :  80 ευρώ

Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία          :  50 ευρώ

Β΄- Γ΄  Ερασιτεχνική Κατηγορία   :  40 ευρώ

                                              

 

Η παρουσία Ιατρού

Επίσης η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ υπενθυμίζει  ότι επιβάλλεται  η παρουσία Ιατρού κατά την διεξαγωγή των Φιλικών αγώνων και τα σωματεία είτε θα αιτούνται γιατρό από την γραμματεία της ένωσης είτε θα  πρέπει να μεριμνούν τα ίδια για την παρουσία πιστοποιημένου ιατρού στους φιλικούς αγώνες. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα διεξάγεται ο φιλικός αγώνας.

 

 

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ευχαριστεί

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Δήμο Νικαίας – Αγ. Ι. Ρέντη, καθώς και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Ι. Μπακατσέλο για  την ανταπόκριση , τις ενέργειες τους, ώστε οι Μικτές ομάδες της Ένωσης ΝΕΩΝ- ΠΑΙΔΩΝ να φιλοξενηθούν  φέτος στο γήπεδο ΡΕΝΤΗ «Στ. Μελισσουργός».

 

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων