ΤΡΥΦΩΝΑΣ
Design-Metal
ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
EMPIRE BARBERSHOP
ΤΕΧΝΟΠΑΝ
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ2
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ1
SUNLIFE
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
AGIOUTANTIS GROUP3
VERDE PAPAGALO
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ
maison de la perfumerie
Vodafone Σκούταρης
Έντυπο Καλογερόγιαννης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Βασικά σημεία της Προκήρυξης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά 2018-2019 (10/8/2018 16:49)

Τέθηκε στην διάθεση των σωματείων μας η Προκήρυξη Κυπέλλου Πειραιά περιόδου 2018-2019, την οποία τα σωματεία μας  μπορούν να την προμηθευθούν από την Γραμματεία της Ένωσης ή από την επίσημη ιστοσελίδα www.epspeir.gr

 

Tα βασικά  σημεία που πρέπει να γνωρίζουν τα σωματεία είναι τα εξής:

Οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το ΣΚ 15-16 /9 και θα συμμετάσχουν οι ομάδες της Γ΄ και της Β΄ Κατηγορίας (οι ομάδες της Γ΄ Κατηγορίας θα κληρωθούν μεταξύ τους και το ίδιο οι ομάδες της Β΄ Κατηγορίας).

Οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν το ΣΚ 22-23/9 και θα συμμετάσχουν οι ομάδες που θα προκριθούν από την 1η αγωνιστική μαζί με τις 28 ομάδες της Α΄ Κατηγορίας.

Οι αγώνες της 3ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν το ΣΚ 29-30/9 και θα συμμετάσχουν  οι ομάδες που θα προκριθούν από την 2η αγωνιστική  μαζί με τις 6 ομάδες της Γ΄ Εθνικής.

Λόγω του ότι το συγκεκριμένο ΣΚ οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής έχουν  αγώνες πρωταθλήματος, οι αγώνες τους θα γίνουν  Τετάρτη.

Και τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής θα πρέπει να έχουν στην ενδεκάδα τους  τουλάχιστον 2 μικρούς ποδοσφαιριστές- γεννηθέντες το έτος 1998 και μετά.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Πειραιά λήγουν  στις 31.8.2018

Υποχρεωτικά συμμετέχουν οι ομάδες της  Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας& της Γ΄ Εθνικής, Προαιρετικά οι ομάδες της Β΄& Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.

Για τα σωματεία της Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας το Παράβολο συμμετοχής είναι δωρεάν.

 

                Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων