Design-Metal
EMPIRE BARBERSHOP


1
2


GIVOVA

VERDE PAPAGALO

maison de la perfumerie
Vodafone

HEALTH ASSISTANCE

:


... (11.10.2018) (11/10/2018 18:13) !

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερνει τα σωματεα της Α Β Γ Κατηγορας, τι για  τα θματα Πρωταθλημτων & Κυπλλου την ευθνη την  χει το Διοικητικ Συμβολιο (Εκτελεστικ Επιτροπ) και οι αρμδιες επιτροπς.

Καμι ομδα- στω και με ατημ της δεν μπορε να αγωνζεται τις ημρες και τις ρες που θα θλει πντα διτι μπορε να παρουσιζονται προβλματα στα υπλοιπα σωματεα  που  αρκετς φορς οφελουμε να σεβαστομε, πσο μλλον ταν δεν υπρχει γγραφο ατημα απ τους υπευθνους του εκστοτε σωματεου.

Εννοεται τι οι εκπρσωποι των σωματεων μας δεν πρπει να απευθνονται στους υπαλλλους που δεν χουν αρμοδιτητες σε αρκετ θματα, εκτς αυτν της λειτουργας των γραφεων της ‘νωσης.

Εννοεται τι τα δια ισχουν και για τα πρωταθλματα Υποδομν.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!: Ενημρωση για την Κρτα Υγεας

πως ανακοινθηκε απ την Γ.Γ. Αθλητισμο η κδοση Κρτας Υγεας Αθλητ, παρατθηκε μχρι και την 31/12/2018.

Αυτ σημανει τι μετ  απ αυτ την ημερομηνα, καννας αθλητς (ποδοσφαιριστς) δεν θα μπορε να αγωνισθε  χωρς να προσκομζει στους διαιτητς την ατομικ  Κρτα Υγεας, που θα συνοδεει το δελτο Ποδοσφαιριστ Ε.Π.Ο.

Η Ε.Π.Σ. Πειραι  απ αριο 12/10/ 2018 θα μπορε να διαθσει στα σωματεα μας να αριθμ Καρτν Υγεας (50 τεμ.), στε να ξεκινσει μεσα η διαδικασα.

Επισημανουμε τι η Κρτα Υγεας αφορ λους τους αθλητς- ποδοσφαιριστς Ανδρικν & Ακαδημιν, καθς και των σωματεων της Γ Εθνικς Κατηγορας, πως επσης και των Γυναικεων Ομδων.

Η Κρτα Υγεας θα εκδδεται μνον κατπιν των εξς υποχρεωτικν εξετσεων: 

α) Κλινικ Εξταση

β) Ατομικ και οικογενειακ Ιατρικ ιστορικ

γ) Ηλεκτροκαρδιογρφημα.

Η Κρτα Υγεας Αθλητ θεωρεται απ ιατρος μονδων παροχς υπηρεσιν πρωτοβθμιας φροντδας υγεας, Νομαρχιακν, Περιφερειακν Πανεπιστημιακν Νοσοκομεων, υγειονομικν στρατιωτικν μονδων απ ιατρος χοντες οποιαδποτε σχση με το δημσιο με ΝΠΔΔ, καθς και απ ιατρος του ιδιωτικο τομα, κατχοντες την καρδιολογικ ειδικτητα ιατρος λλων ειδικοττων που χουν πιστοποηση ΕΚΑΕ.

 

Η κλρωση των αγνων του Κυπλλου (Δ Φση)

H Επιτροπ Στατιστικς Ανπτυξης & Κυπλλου  ενημερνει τι η κλρωση των αγνων  της Δ φσης του Κυπλλου Ερασιτεχνν Πειραι θα διεξαχθε την Τετρτη 17 Οκτωβρου και ρα 17.00 στα γραφεα της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.

Στην Δ φση χουν προκριθε οι παρακτω 16 ομδες:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – Α.Ο.ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ - ΑΜΦΙΑΛΗ - Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ –ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑ/ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡ. – Α.Ε. Μ.ΑΕΤΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - Α.Ο.ΧΑΛΚΗΔΩΝ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ- Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑΣ - ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

Οι 8 μονο αγνες που θα προκψουν εναι προγραμματισμνοι να διεξαχθον την Τετρτη 31/10, εφσον υπρξει θμα διασταυρσεων με κοινς δρες την Τετρτη 5/11, εν υπ προποθσεις αγνες μπορον να διεξαχθον και το Σαββτο 27/10

 

* Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ανακοιννει  τι στο γπεδο Περματος στους αγνες Πρωταθλημτων & Κυπλλου, για λγους ασφλειας θα χρησιμοποιονται αποκλειστικ ΜΟΝΟ τα αποδυτρια που βρσκονται εντς του αγωνιστικο χρου και σε καμι περπτωση τα αποδυτρια που βρσκονται στον περιβλλοντα  χρου του γηπδου.

 

Αποφσεις Πειθαρχικς Επιτροπς

 

Θμα 1ο : «Λψη απφασης  για την επιβολ ποινς σε μλος Δ.Σ. σωματεου»

Η Πειθαρχικ Επιτροπ αφο λαβε  υπψη της το ανακριτικ υλικ που συγκεντρθηκε σε βρος του κ. ΑΛΕΞΙΟΥ Μ.  μλους Δ.Σ.   του σωματεου ΠΕΡΑΜΑΚΟΣ  καθς και την γγραφη απολογα του  και επειδ κρνει τι υππεσε στο  αποδιδμενο  σ’ αυτν  παρπτωμα, τοι κατ τη διρκεια και μετ τη λξη του αγνα Κυπλλου ΠΕΡΑΜΑΚΟΣ – ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ που γινε στο γπεδο ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ στις 30.9.2018 και τον αγνα Κυπλλου ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΚΑΡΑΒΑΣ που γινε στο γπεδο Π.ΝΙΚΟΛΑΔΗΣ στις 1.10.2018 – απειλητικ – εξυβριστικ – αντιαθλητικ συμπεριφορ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Επιβλλει ποιν απαγρευσης εισδου στους αγωνιστικος χρους και κθε ποδοσφαιρικς δραστηριτητας  για να  (1) μνα και χρηματικ ποιν 100€ στον κ. ΑΛΕΞΙΟΥ Μ. μλος Δ.Σ.  του σωματεου ΠΕΡΑΜΑΚΟΣ  (ρθρο 12 παρ. α-γ του Πειθαρχικο Κδικα Ε.Π.Ο.).

 

Θμα 2ο:«Λψη απφασης  για την επιβολ ποινς σε σωματεο»

Η Πειθαρχικ Επιτροπ αφο λαβε  υπψη της το ανακριτικ υλικ που συγκεντρθηκε σε βρος του σωματεου ΠΕΡΑΜΑΚΟΣ  καθς επσης την γγραφη απολογα του  και επειδ κρνει τι υππεσε στα  αποδιδμενα  σ’ αυτ  παραπτματα, τοι κατ τη διρκεια και μετ τη λξη του αγνα  Κυπλλου ΠΕΡΑΜΑΚΟΣ – ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ  που γινε στο γπεδο ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ  στις 30.9.2018  – συνυπεθυνο για απειλητικ, εξυβριστικ, αντιαθλητικ συμπεριφορ μελν Δ.Σ. σωματεου     

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

α) Θεωρε υπατιο το σωματεο ΠΕΡΑΜΑΚΟΣ για παρβαση των ρθρων  14-15 παρ. 6 του Πειθαρχικο Κδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβλλει στο σωματεο ΠΕΡΑΜΑΚΟΣ ποιν στρησης του δικαιματος χρσης της δρας του για δο (2) αγωνιστικς ημρες και  χρηματικ ποιν 100€ (ρθρο 15  παρ.α-γ του Πειθαρχικο Κδικα Ε.Π.Ο.).

 

Θμα 3ο«Λψη απφασης  για την επιβολ ποινς σε σωματεο»

Η Πειθαρχικ Επιτροπ αφο λαβε  υπψη της το ανακριτικ υλικ που συγκεντρθηκε σε βρος του σωματεου ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ  καθς   και το γγραφο  του με υπ αρ. 1914 της 05.10.2018 βση του οποου δηλνει τι δεν θα συμμετσχει στους αγνες Πρωταθλματος, αναφορικ με την μη διεξαγωγ του αγνα Πρωταθλματος Β Ερασιτεχνικς Κατηγορας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  «ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ- ΑΟΑΔ» που ταν προγραμματισμνος να διεξαχθε την Κυριακ   7.10.2018 στο γπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

α) Θεωρε υπατιο το σωματεο ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ για την μη διεξαγωγ του αγνα   Πρωταθλματος Β Ερασιτεχνικς Κατηγορας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  «ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ-ΑΟΑΔ » που ταν προγραμματισμνος να διεξαχθε την Κυριακ   7.10.2018 στο γπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ αφο  η ομδα του  δλωσε αδυναμα να συμμετσχει στον κρινμενο αγνα ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ- ΑΟΑΔ » που ταν προγραμματισμνος να διεξαχθε την Κυριακ   7.10.2018, περιδου 2018-2019 (ρθρο 21 παρ. 3.ΙΙ α,β, γ.του ΚΑΠ Ερασιτεχνικν Ομδων).

β) Κατακυρνει τον εν  λγω αγνα «ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ - ΑΟΑΔ» που ταν προγραμματισμνος να διεξαχθε την Κυριακ   7.10.2018 υπρ του σωματεου ΑΟΑΔ με  τρματα  τρα (3) ναντι μηδν (0)  και βαθμος τρεις (3) ναντι μηδν (0) του σωματεου ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ (ρθρο 21 παρ. 3.ΙΙα,του ΚΑΠ Ερασιτεχνικν Ομδων)

γ) Επιβλλει ποιν αφαρεσης  τριν (3) βαθμν απ τον βαθμολογικ πνακα της τρχουσας ποδοσφαιρικς περιδου που μετχει το σωματεο ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ  καθς επσης και χρηματικ ποιν 50 ευρ (ρθρο 21 παρ. 3.ΙΙ β,γ του ΚΑΠ Ερασιτεχνικν Ομδων).

 

Θμα 4ο: «Λψη απφασης  για την επιβολ ποινς σε σωματεο»

Η Πειθαρχικ Επιτροπ αφο λαβε  υπψη της το ανακριτικ υλικ που συγκεντρθηκε σε βρος του σωματεου Α.Ε. ΝΙΚΑΙΑ καθς   και το γγραφο  του με υπ αρ.1368 της 6.9.2018 βση του οποου δηλνει αδυναμα να συμμετσχει στους αγνες πρωταθλματος, και Κυπλλου

(αναστλλει την λειτουργα της ανδρικς ομδας)  αναφορικ με την μη διεξαγωγ του αγνα Πρωταθλματος της Β Ερασιτεχνικς Κατηγορας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ - Α.Ε.ΝΙΚΑΙΑ» που ταν προγραμματισμνος να διεξαχθε στις 7.10.2018

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

α) Θεωρε υπατιο το σωματεο Α.Ε.ΝΙΚΑΙΑ για την μη διεξαγωγ του αγνα Πρωταθλματος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ - Α.Ε.ΝΙΚΑΙΑ» που ταν προγραμματισμνος να διεξαχθε  στις 7.10.2018 αφο  η ομδα του  δλωσε αδυναμα να συμμετσχει στους αγνες  Κυπλλου& Πρωταθλημτων περιδου 2018-2019 (ρθρο 21 παρ. 3.ΙΙα,β, γ, του ΚΑΠ Ερασιτεχνικν Ομδων).

β) Κατακυρνει τον εν  λγω αγνα  Πρωταθλματος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ - Α.Ε.ΝΙΚΑΙΑ» που ταν προγραμματισμνος να διεξαχθε στις 7.10.2018 με  τρματα  τρα (3) ναντι μηδν (0) και βαθμος τρεις (3) ναντι μηδν (0)  του σωματεου Α.Ε.ΝΙΚΑΙΑ (ρθρο 21 παρ. 3.ΙΙα,του ΚΑΠ Ερασιτεχνικν Ομδων).

γ) Επιβλλει ποιν αφαρεσης  τριν(3) βαθμν απ τον βαθμολογικ πνακα της τρχουσας ποδοσφαιρικς περιδου που μετχει το σωματεο Α.Ε.ΝΙΚΑΙΑ  καθς επσης και χρηματικ ποιν 50 ευρ (ρθρο 21 παρ. 3.ΙΙ β,γ του ΚΑΠ Ερασιτεχνικν Ομδων).

 

                 Απ το Γραφεο Τπου και Δημοσων Σχσεων