ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
EMPIRE BARBERSHOP
Design-Metal
ΤΡΥΦΩΝΑΣ
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ1
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ2
ΤΕΧΝΟΠΑΝ
VERDE PAPAGALO
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
maison de la perfumerie
Έντυπο Καλογερόγιαννης
Vodafone Σκούταρης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει (26.10.2018) (26/10/2018 18:17)

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει ότι αυτό το Σ/Κ δεν υπάρχει αγωνιστική Δραστηριότητα για τα πρωταθλήματα Α΄ Β΄ Γ΄ Κατηγορίας, καθώς και τα πρωταθλήματα Υποδομών.

Ως γνωστόν θα διεξαχθούν μόνο οι 4 Σαββατιάτικοι αγώνες της Δ΄ Φάσης του Κυπέλλου Πειραιά.

 

Αλλαγή ώρας

Λόγω της αλλαγής της ώρας από την Κυριακή 28/10/2018, οι τρείς  αγώνες του Κυπέλλου ( Δ΄ Φάσης) την Τετάρτη 31/10/2018 , ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ, Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ /ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - ΙΩΝΙΚΟΣ, ΚΑΡΑΒΑΣ – ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ θα ξεκινήσουν στις 15.00 κι όχι στις 15.30 όπως αρχικά είχε προγραμματισθεί.

 

Μέλη της Ε.Π.Σ. Πειραιά στα γήπεδα 

Τους παρακάτω αγώνες  του Κυπέλλου Πειραιά θα παρακολουθήσουν μέλη  της Ε.Ε. και της Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.10.2018

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (ο κ. Ι.Χασάπης)

Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ο κ. Ι. Σταματάτος)

Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΑΜΦΙΑΛΗ (ο κ. Ι. Ποντίκης)

ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – Α.Ε. ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (ο κ. Μ. Συνοδινός)

 

* Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι αφού ολοκληρώσει τον έλεγχο (αντιπαραβολή Καταστάσεων Υγείας και  Πράξεις συναίνεσης Π.Δ. ποδοσφαιριστών) θα ενημερώσει τα σωματεία που έχουν θέματα- και είτε θα πρέπει να προσκομίσουν τις Πράξεις συναίνεσης Π.Δ. ποδοσφαιριστών που δεν έχουν είτε θα πρέπει να  προσκομίσουν νέες καταστάσεις Υγείας με ακριβώς τους ποδοσφαιριστές που έχουν προσκομίσει τα σχετικά έγγραφα.

Σε κάθε άλλη περίπτωση,  Καταστάσεις Υγείας Ποδοσφαιριστών που δεν έχουν Πράξεις συναίνεσης Π.Δ. όλων των ποδοσφαιριστών θα ακυρώνονται.

 

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ  καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι  κατά τη διάρκεια του αγώνα  Πρωταθλήματος ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ που έγινε στο γήπεδο «ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ»  στις 13.10.2018  – ρίψη αντικειμένου    

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ για παράβαση του άρθρου  15 παρ. 3 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ  χρηματική ποινή 70€ (άρθρο 15  παρ.6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

2. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΕ ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι πριν την έναρξη του αγώνα  Πρωταθλήματος ΑΕ ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ – ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ  που έγινε στο γήπεδο «ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΩΝ»  στις 15.10.2018  – επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου    

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΕ ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  για παράβαση των άρθρων 14 παρ. 1-2-3-5 και  15 παρ. 4 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΕ ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ποινή στέρησης του δικαιώματος χρήσης της έδρας του για μία (1) αγωνιστική ημέρα και  χρηματική ποινή 150€ (άρθρο 15  παρ.6 α-γ του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

                                                                                                           Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων