ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
ΤΡΥΦΩΝΑΣ
EMPIRE BARBERSHOP
Design-Metal
ΤΕΧΝΟΠΑΝ
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ1
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ2
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
VERDE PAPAGALO
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
Vodafone Σκούταρης
Έντυπο Καλογερόγιαννης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

H E.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει(11/4/2019) (11/4/2019 17:53)

 Σημαντική  η επιτυχία της αιμοδοσίας

Σημαντική επιτυχία  σημείωσε ο η εκδήλωση της Αιμοδοσίας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10/4/2019 στα γραφεία της Ένωσης, παρά το γεγονός ότι αρκετά στελέχη απουσίαζα λόγω του  κρίσιμου αγώνα  της ομάδας Κ-18 στα Χανιά.

 Πρόσφεραν αίμα συνολικά 51 φίλοι,  αριθμός που είναι ο μεγαλύτερος που έχει καταφέρει να μαζέψει η  Τράπεζα αίματος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι άλλοι 8 ακόμη φίλοι προσήλθαν αλλά δεν μπόρεσαν να  δώσουν αίμα.

 Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ θέλει να ευχαριστήσει όλους συντέλεσαν στην επιτυχία της αιμοδοσίας και κυρίως τα σωματεία μας Α.Σ. ΣΠΙΘΑ,  ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ, ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ, Α.Ο.ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ, ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ( Παλαίμαχοι),Α.Ε.ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΔΑΦΝΗ,  ΠΉΓΑΣΟΣ, ΑΜΦΙΑΛΗ, ΑΟΑΔ, ΧΑΛΚΗΔΩΝ, ΕΘΝΙΚΟΣ, Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ.

 Ωστόσο δεν μπορεί παρά να υπάρχει προβληματισμός από την αδιαφορία μεγάλων αθλητικών κοινωνικών ομάδων, (διαιτητές, παρατηρητές,  θυρωροί, Παλαίμαχοι κλπ) που  αγνόησαν το ανθρώπινο κάλεσμα για προσφορά λίγων σταγόνων αίματος.

 

Στην τελική φάση η μικτή ομάδα Κ14 της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ

 

 

 Μεγάλη εμφάνιση και νίκη με 1-0 για την ομάδα Κ14 της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ επί της Ε.Π.Σ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στον αγώνα μπαράζ που έγιναν στα Χανιά.

 Μια επιτυχία που φέρνει την ομάδα μας στους τελικούς του Πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν στις 5 Μαίου στον Βόλο.

 Μετά την κλήρωση που έγινε σήμερα το πρωί η ομάδα μας στην ημιτελική φάση θα  αντιμετωπίσει το αντίστοιχο συγκρότημα της Μακεδονίας.

*Ενημερώνονται τα  σωματεία μας μπορούν να  προμηθευθούν από την γραμματεία της ένωσης  από 3 προσκλήσεις Vips, αλλά κι  ένα αριθμό προσκλήσεων για τους αθλητές των υποδομών, και των σχολείων.