ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
ΤΡΥΦΩΝΑΣ
Design-Metal
EMPIRE BARBERSHOP
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ2
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ1
ΤΕΧΝΟΠΑΝ
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
VERDE PAPAGALO
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
Έντυπο Καλογερόγιαννης
Vodafone Σκούταρης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Ξεχωριστή η επιτυχία της ομάδας Κ-14 της Ε.Π.Σ.Πειραιά (08/5/2019 16:49)

Με την κατάκτηση της 3ης θέσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων (Μικτών Ομάδων) ολοκληρώθηκε η εξαιρετική παρουσία της ομάδας Κ-14 της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ την φετινή σεζόν.

Η ομάδα μας συμμετείχε στην τελική φάση των αγώνων που διεξήχθησαν στον Βόλο, κερδίζοντας στον μικρό τελικό το αντίστοιχο συγκρότημα της Ε.Π.Σ. Αχαΐας με 2-1, ενώ  είχε  χάσει το εισιτήριο στον τελικό χάνοντας στις λεπτομέρειες (0-1) από την ομάδα της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας η οποία κατέκτησε τελικά το τρόπαιο.

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στην φετινή παρουσία της ομάδας Κ-14, τον προπονητή Θεολόγο Ρενιέρη τον βοηθό  Πάντο Γιάννη το υπόλοιπο  τεχνικό τιμ, αλλά κι όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πειραιάς  βρέθηκε σε τελική φάση αυτών των Πρωταθλημάτων, ύστερα από 12 χρόνια.

Να σημειωθεί ότι οι 18 ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν την αποστολή της ομάδας μας στον Βόλο ήταν οι: Κρητικός  Αρσένης - Νίνος Γιώργος - Χουρδάκης Γιώργος - Βαμβακάς Θανάσης -  Γκλέτσος Γιάννης-Κόρπης Στέφανος - Διαμαντόπουλος Θεοφάνης - Χατζηανόγλου Στέλιος - Μοίρας Βασίλης -Αθανασίου Στέφανος-Δρόσος Γιάννης - Μελέγκος Δημήτρης - Μουζακίτης Βασίλης – Πετράκης Στέλιος- Βασιλακόπουλος Χρήστος- Βάρσος Βασίλης- Παπαδόπουλος Θανάσης -  Καραμολέγκος Νίκος.  

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων