ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
Design-Metal
EMPIRE BARBERSHOP
ΤΡΥΦΩΝΑΣ
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ2
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ1
ΤΕΧΝΟΠΑΝ
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
maison de la perfumerie
VERDE PAPAGALO
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ
Έντυπο Καλογερόγιαννης
Vodafone Σκούταρης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Ξεχωριστή η επιτυχία της ομάδας Κ-14 της Ε.Π.Σ.Πειραιά (08/5/2019 16:49)

Με την κατάκτηση της 3ης θέσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων (Μικτών Ομάδων) ολοκληρώθηκε η εξαιρετική παρουσία της ομάδας Κ-14 της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ την φετινή σεζόν.

Η ομάδα μας συμμετείχε στην τελική φάση των αγώνων που διεξήχθησαν στον Βόλο, κερδίζοντας στον μικρό τελικό το αντίστοιχο συγκρότημα της Ε.Π.Σ. Αχαΐας με 2-1, ενώ  είχε  χάσει το εισιτήριο στον τελικό χάνοντας στις λεπτομέρειες (0-1) από την ομάδα της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας η οποία κατέκτησε τελικά το τρόπαιο.

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στην φετινή παρουσία της ομάδας Κ-14, τον προπονητή Θεολόγο Ρενιέρη τον βοηθό  Πάντο Γιάννη το υπόλοιπο  τεχνικό τιμ, αλλά κι όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πειραιάς  βρέθηκε σε τελική φάση αυτών των Πρωταθλημάτων, ύστερα από 12 χρόνια.

Να σημειωθεί ότι οι 18 ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν την αποστολή της ομάδας μας στον Βόλο ήταν οι: Κρητικός  Αρσένης - Νίνος Γιώργος - Χουρδάκης Γιώργος - Βαμβακάς Θανάσης -  Γκλέτσος Γιάννης-Κόρπης Στέφανος - Διαμαντόπουλος Θεοφάνης - Χατζηανόγλου Στέλιος - Μοίρας Βασίλης -Αθανασίου Στέφανος-Δρόσος Γιάννης - Μελέγκος Δημήτρης - Μουζακίτης Βασίλης – Πετράκης Στέλιος- Βασιλακόπουλος Χρήστος- Βάρσος Βασίλης- Παπαδόπουλος Θανάσης -  Καραμολέγκος Νίκος.  

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων