ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
Design-Metal
EMPIRE BARBERSHOP
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
ΤΕΧΝΟΠΑΝ
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
VERDE PAPAGALO
Έντυπο Καλογερόγιαννης
Vodafone Σκούταρης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει (25.6.2019) (25/6/2019 17:16)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των σωματείων- μελών της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ».   

Μέσα σε πολύ  καλό κλίμα  συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν την ένωση- κυρίως τα σωματεία,  το γηπεδικό και το οικονομικό ενώ έγινε αναφορά μεταξύ άλλων στις ημερομηνίες έναρξης του  νέου Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Μίλησαν από την Ε.Π.Σ.Π. ο Πρόεδρος κ. Γ. Ανατολάκης, ο Γεν. Γραμματέας κ. Ι. Σπάθας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Κ. Χολέβας, ο Ταμίας κ. Ι. Σταματάτος, ο Πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής κ. Αντ. Λεμονής, ο Πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής και νομικός σύμβουλος κ. Αντ. Ανούστης.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΡΑΠ κι άλλοτε πρόεδρος της Ένωσης κ. Στ. Μπρατσόλης, η Γεν. Γραμματέας του Ολυμπιακού κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ενώ μίλησαν ακόμη οι κ.κ. Μουσελής (Α.Ε. Χατζηκυριακείου), Τ. Μάρθας( Α.Ο.Κορυδαλλός), Μανιατάκης Ν. (Ήφαιστος), Μπούγας Δ. (Αετός Κορυδαλλού) και  Χάλαρης Γ.( Πανιώνιος Κερατσινίου).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος  Γ. Ανατολάκης διάβασε μήνυμα-Χαιρετισμό του δημάρχου Πειραιά κ. Ι. Μώραλη, ο οποίος   ήταν εκτός Πειραιά.

ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΤΗΣ  Γ.Σ.

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ          78 σωματεία

ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ                  65 σωματεία

ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ                     4  σωματεία

ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ                52  σωματεία

Ο Διοικητικός Απολογισμός 2018-2019, ο Οικονομικός Απολογισμός έτους 2018 & ο Προϋπολογισμός του  έτους 2020  υπερψηφίστηκαν με 51 ψήφους υπέρ, ενώ το σωματείο Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ  ψήφισε παρών.

*Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ευχαριστεί τον Δήμο Πειραιά, για την παραχώρηση του Πολιτιστικού Κέντρου «ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ»

 

Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και η Επιτροπή Πρωταθλήματος  ενημερώνουν ότι η έναρξη των Πρωταθλημάτων Α΄ Β΄ Γ΄ Κατηγορίας είναι προγραμματισμένη για το ΣΚ 5-6 Οκτωβρίου.

* Το πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας, εφόσον σε αυτό συμμετάσχουν περισσότερες των 14 ομάδων θα ξεκινήσει το ΣΚ 28-29 Σεπτεμβρίου.

*Το ΣΚ 14-15 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί η α΄ φάση των αγώνων του Κυπέλλου,  το ΣΚ 21-22 Σεπτεμβρίου οι αγώνες της β΄ φάσης και το ΣΚ 28-29 Σεπτεμβρίου οι αγώνες της γ΄ Φάσης.

*Οι δηλώσεις συμμετοχής σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μπορούν να  υποβληθούν στην γραμματεία της Ένωσης έως και την Τετάρτη 28 Αυγούστου.

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων