ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
EMPIRE BARBERSHOP
Design-Metal
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
ΤΕΧΝΟΠΑΝ
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
VERDE PAPAGALO
Vodafone Σκούταρης
Έντυπο Καλογερόγιαννης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει (21.8.2019) (21/8/2019 17:26)

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Πειραιά ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγίας με την ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ «SARONIC FERRIES”.

Η Κ.Π.Σ. μας προσφέρει έκπτωση 50% σε όλες τις μετακινήσεις των ομάδων μας στην Αίγινα (αγώνες Πρωταθλημάτων & Κυπέλλου, αγώνες Υποδομών και άλλες εκδηλώσεις), όπως επίσης και δωρεάν τις μετακινήσεις των διαιτητών των εν λόγω αγώνων.

Έτσι όπως κάθε χρόνο τα σωματεία που μετακινούνται στην Αίγινα, έγκαιρα θα πρέπει να ενημερώνουν την Γραμματεία, για τον αριθμό των μελών τους, ώστε να εξασφαλίζουν την σχετική έκπτωση.

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, τους κ.κ. Παπαιωαννίδη Γεώργιο, Λεφάκη Ιωσήφ και την υπεύθυνη του τμήματος κρατήσεων κα Δούβρου Δέσποινα.

 

Σχολή Επανεξέτασης Προπονητών στον Πειραιά

Η Ε.Π.Ο. γνωστοποίησε την λειτουργία σχολής επανεξέτασης προπονητών UEFA Pro, UEFA A, UEFA B, UEFA C στην Ε.Π.Σ.Πειραιά το χρονικό διάστημα 20/9 – 20/10.2019.

Οι ενδιαφερόμενοι προπονητές οφείλουν να αποστείλουν ηλεκτρονικά τη σχετική φόρμα στο e-mail proponites@epo.gr έως τις 8/9/2019.

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων