ΤΡΥΦΩΝΑΣ
ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
Design-Metal
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ1
ΤΕΧΝΟΠΑΝ
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ2
SUNLIFE
GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ
maison de la perfumerie
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
VERDE PAPAGALO
AGIOUTANTIS GROUP3
Vodafone Σκούταρης
Έντυπο Καλογερόγιαννης
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής (4.5.2018) (04/5/2018 13:25)

1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε, καθώς επίσης  τα παραθέντα στοιχεία αναφορικά με την εμπρόθεσμη υποβληθείσα ένσταση του σωματείου «ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ», για παράβαση  του άρθρου 19 παρ. 5 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων όπως επίσης και τις απόψεις των εκπροσώπων των δύο σωματείων, κ.κ. Τσαμούρη (ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ), Βλαχάκη,  Κατσιγιάννη (ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ) που παρέστησαν:

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ 

  1. Απορρίπτει την ένσταση του σωματείου ΠΟ ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ κατά του σωματείου ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ  για τον μεταξύ τους αγώνα του Πρωταθλήματος Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας «ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ – ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ»  της  29/04/2018
  2. Εντέλλεται την κατάπτωση του καταβληθέντος παράβολου υπέρ του ταμείου της Ε.ΠΣ.ΠΕΙΡΑΙΑ( αρ. παρ. Νο 3881)
  3. Παραπέμπει τα σχετικά στην Επιτροπή Πρωταθλήματος

 

2. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ  καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι μετά τη λήξη του αγώνα ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ – ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ που έγινε στο γήπεδο «Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ» στις 22.4.2018  – εκτεταμένα επεισόδια – βιαιοπραγία κατά διαιτητών:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ  για παράβαση του άρθρου 15 παρ. 4β του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ποινή στέρησης του δικαιώματος χρήσης της έδρας του για τέσσερις (4) αγωνιστικές ημέρες, επιπρόσθετα επιβάλλει ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα  της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου που συμμετέχει το σωματείο ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ και χρηματική ποινή 150€ που διπλασιάζεται σε 300€  λόγω υποτροπής  (άρθρα 15  παρ.4 και 6 α-δ-ε  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

3. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη στους το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΠΟΛΙΤΗ Μ. Αντιπροέδρου  του σωματείου ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ  καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο  αποδιδόμενο  σ’ αυτόν  παράπτωμα, ήτοι μετά τη λήξη του αγώνα ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ – ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ  που έγινε στο γήπεδο «Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ»  στις 22.4.2018 – βίαιη αντιαθλητική συμπεριφορά – βιαιοπραγία κατά διαιτητή:

Επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στα γήπεδα για ένα (1) χρόνο, καθώς επίσης ποινή απαγόρευσης κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας  για ένα (1) χρόνο και  χρηματική ποινή 200€ στον κ. ΠΟΛΙΤΗ Μ. Αντιπρόεδρο  του σωματείου ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ  (άρθρο 12 παρ.α-β-γ του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

4. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη στους το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΚΟΥΡΟΥΝΗ Π.  ποδοσφαιριστή  του σωματείου ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ αναφορικά με δυσμενείς κρίσεις σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και επειδή κρίνει ότι δεν υπέπεσε στο  αποδιδόμενο  σ’ αυτόν  παράπτωμα, τον ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ.

5. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος των σωματείων ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ και ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  καθώς και την έγγραφη απολογία τους  και επειδή κρίνει ότι δεν υπέπεσαν στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτά  παραπτώματα κατά τη διάρκεια του αγώνα ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  που έγινε στο γήπεδο «ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ» στις 22.4.2018, τα ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ.

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων