ΤΡΥΦΩΝΑΣ
Design-Metal
ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ2
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ1
ΤΕΧΝΟΠΑΝ
VERDE PAPAGALO
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
maison de la perfumerie
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
GIVOVA ΣΠΗΛΙΟΣ
SUNLIFE
AGIOUTANTIS GROUP3
Vodafone Σκούταρης
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
Έντυπο Καλογερόγιαννης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει (3.7.2018) (03/7/2018 17:27)

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΕΙΓΟΝ !!

Όπως  μας ενημέρωσε η ΕΠΟ, από αυτήν την μεταγραφική περίοδο και για κάθε κίνηση (Μεταγραφή- Αποδέσμευση- Υποσχετική- Πρώτη Εγγραφή) με την κατάθεση της Αίτησης Μεταβολών ποδοσφαιριστή  απαιτείται από την πλευρά του εκάστοτε ποδοσφαιριστή και η κατάθεση εγγράφου που ονομάζεται «ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ»  με επικυρωμένο το γνήσιο της υπογραφής σε ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα.

Το έγγραφο αυτό  τα σωματεία  μπορούν να τα προμηθευθούν από την γραμματεία της Ένωσής μας.

 

 

*Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι τα γραφεία της  Ένωσης  θα παραμείνουν κλειστά,  αύριο Τετάρτη 4/7/2018, λόγω της επίσημης αργίας που έχει καθιερώσει η Ε.Π.Ο. για την  14η επέτειο της κατάκτησης του EURO 2004  από την Εθνική μας ομάδα Ποδοσφαίρου.

Τα γραφεία θα λειτουργήσουν πάλι κανονικά από την Πέμπτη  5/7/2018.

 

Η Επιτροπή Διαιτησίας ενημερώνει

Παρακαλούνται όλοι οι Διαιτητές να προσέλθουν στο  Γήπεδο Νίκαιας (Προοδευτικής) την Τετάρτη 4/07/2018 και ώρα 18:00 για την εβδομαδιαία προπόνηση. Μαζί με τον Ενωσιακό μας Γυμναστή κ. Νεκτάριο Βικτωράτο, το παρών θα δώσει ο Ομοσπονδιακός Γυμναστής των διαιτητών κ. Βασίλης Λώλης (μετά από αίτημα της Επιτροπής το οποίο έγινε αποδεκτό από την ΚΕΔ/ΕΠΟ), ώστε να πραγματοποιήσουν εξειδικευμένη προπόνηση ενόψει των σεμιναρίων προεπιλογής διαιτητών.

Η παρουσία όλων των διαιτητών της δύναμής μας είναι απαραίτητη.

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων