ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
Design-Metal
EMPIRE BARBERSHOP
ΤΡΥΦΩΝΑΣ
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
ΤΕΧΝΟΠΑΝ
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ2
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ1
VERDE PAPAGALO
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
Vodafone Σκούταρης
Έντυπο Καλογερόγιαννης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει (24.4.2019) (24/4/2019 16:57)

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει

Λόγω της ευθυγράμμισης των αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής στην Α΄Κατηγορία (1ος όμιλος), και του προβλήματος που προκύπτει αφού ο Α.Ο.ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ και η Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ είναι  γηπεδούχοι η Επιτροπή Πρωταθλήματος προχώρησε σε κλήρωση γηπέδων προκειμένου και οι αγώνες των δύο αυτών ομάδων να  διεξαχθούν την ίδια ημέρα και την ίδια ώρα- παρουσία εκπροσώπων των δύο σωματείων.

Κατόπιν της κλήρωσης που έγινε ο αγώνας  Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ- Α.Ε. ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ θα διεξαχθεί στο γήπεδο Κορυδαλλού και  ο αγώνας Α.Ο.ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – ΑΜΦΙΑΛΗ στο γήπεδο Νικαίας  το Σαββάτο ώρα 17.30.

Την ίδια ημέρα ώρα και ώρα θα διεξαχθούν οι αγώνες Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ( γηπ. Δραπετσώνας), ΚΑΣΤΕΛΛΑ- ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ( γηπ. Μοσχάτου)

                

 

Στις 30/4/2019 η καταληκτική ημερομηνία των Πρώτων εγγραφών

Ενημερώνουμε τα σωματεία μας ότι την Τρίτη 30 Απριλίου, είναι η τελευταία ημέρα που μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις για  την υποβολή  Πρώτων εγγραφών ποδοσφαιριστών.

 

*Τα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ θα παραμείνουν κλειστά  την Μ. Παρασκευή και την Δευτέρα μετά το Πάσχα, ενώ θα  είναι ανοιχτά κανονικά από την Τρίτη 30 Απριλίου 2019.

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων