ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
Design-Metal
EMPIRE BARBERSHOP
ΤΡΥΦΩΝΑΣ
ΤΕΧΝΟΠΑΝ
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ2
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ1
VERDE PAPAGALO
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
Έντυπο Καλογερόγιαννης
Vodafone Σκούταρης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει (13.5.2019) (13/5/2019 16:41)

Προσοχή !! Επείγουσα ενημέρωση για προπονητές UEFA C΄

Όπως έχει κάνει γνωστό η ΕΠΟ (Τμήμα μητρώου Προπονητών), οι κάτοχοι Πιστοποιητικού Παρακολούθησης σχολής Προπονητών UEFA C΄ (δεν μπορούν να εκδώσουν ταυτότητα προπονητή τριετίας- ισχύος μέχρι τον Δεκέμβριο 2021) και φυσικά δεν θα μπορούν να εργασθούν σε καμιά ποδοσφαιρική ομάδα από την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Ως εκ τούτου οι προπονητές κάτοχοι Πιστοποιητικού Παρακολούθησης σχολής Προπονητών UEFA C΄ θα πρέπει μέχρι τον ερχόμενο Αύγουστο να έχουν παρακολουθήσει σχολή Επανεξέτασης, ώστε να μπορέσουν να  αποκτήσουν το δίπλωμα προπονητή UEFA C΄.

 

 

H E.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ συγχαίρει

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ συγχαίρει τον  Α.Ο.ΙΩΝΙΚΟ, τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία, την  Διοικούσα Επιτροπή υπό τον κ. Ι. Τσιριγώτη, για την μεγάλη επιτυχία της ανόδου στην Football League.

 

 

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ευχαριστεί

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας, τον Δήμαρχο κ. Χρ. Βρεττάκο, την αντιδήμαρχο κ. Στ. Συράκου καθώς και τον εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα αθλητισμού  κ. Δ. Θωμαΐδη,  για την παραχώρηση του γηπέδου «Π. Σαλπέας», στους αγώνες μπαράζ, αλλά και τις διευκολύνσεις που παρείχαν στη Μικτή ομάδα Κ-14 της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων