ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
EMPIRE BARBERSHOP
Design-Metal
ΤΕΧΝΟΠΑΝ
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
VERDE PAPAGALO
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
Vodafone Σκούταρης
Έντυπο Καλογερόγιαννης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει (3.7.2019) (03/7/2019 17:18)

*Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι  αύριο Πέμπτη  4/7/2019  τα γραφεία της  Ένωσης  θα παραμείνουν κλειστά, λόγω της επίσημης αργίας που έχει καθιερώσει η Ε.Π.Ο. για την  15η επέτειο της κατάκτησης του EURO 2004  από την Εθνική μας ομάδα Ποδοσφαίρου.

 

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ανακοινώνει και ευχαριστεί

H E.E. και η Τεχνική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ανακοινώνουν ότι βάση του χρονοδιαγράμματος που υπήρχε ολοκληρώθηκε η συνεργασία  με τους ενωσιακούς τεχνικούς Αριστοτέλη Μελά και Θεολόγο Ρενιέρη, μια συνεργασία  απόλυτα πετυχημένη την τελευταία τριετία.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ θέλει να ευχαριστήσει τους δύο αξιόλογους τεχνικούς και να τους ευχηθεί υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Μέσα στις επόμενες ημέρες η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αναμένεται να ανακοινώσει την πρόσκληση ενδιαφέροντος για την  κάλυψη  των δύο θέσεων των ενωσιακών τεχνικών  της ερχόμενης περιόδου, καθώς και τις προϋποθέσεις που θα απαιτούνται.

Να σημειωθεί ότι βάση της ενημέρωσης που υπάρχει από την ΕΠΟ,  τη νέα  ποδοσφαιρική  χρονιά θα  λειτουργήσουν τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Κ-14 & Κ-12.

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων