ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
EMPIRE BARBERSHOP
ΤΡΥΦΩΝΑΣ
Design-Metal
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ2
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ1
ΤΕΧΝΟΠΑΝ
ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
VERDE PAPAGALO
Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
Έντυπο Καλογερόγιαννης
Vodafone Σκούταρης
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει (05/9/2014 15:37)

ΕΚΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ο Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΚΗ

Δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Πειραιά  ο Α.Ο.Πειραική, κι ως εκ τούτου οι ομάδες που θα λάβουν μέρος θα είναι  13.

 Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα Κατάταξης( Φαληρικός – Νέοι Ευγενείας), η Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία θα  συμπεριλαμβάνει 32 ομάδες, και η Β΄ Κατηγορία 28 ομάδες.

Μεγάλη η συμμετοχή και φέτος στο Κύπελλο

Συνολικά στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Πειραιά «Γ. ΞΗΡΑΚΗΣ» περιόδου 2014-2015 δήλωσαν συμμετοχή  70 ομάδες από τις 73 που είχαν δικαίωμα.

 Δεν δήλωσαν συμμετοχή ο Α.Ο.Πολυκράτης,  ο Α.Ο.Ζέας, η ¶νω Νεάπολη, και  φυσικά ο Α.Ο.Πειραική.

 Στην κλήρωση της Α΄ Φάσης θα συμπεριληφθούν οι 39 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή από την Β΄ και την Γ΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία και θα προκύψουν 19 ζευγάρια, ενώ μια ομάδα θα προκριθεί στην Β΄ Φάση ανευ αγώνα

 Στην Β΄ Φάση θα συμπεριληφθούν 51 ομάδες, οι 20 ομάδες που θα προκριθούν (από την Α΄ Φάση), και οι 31 ομάδες της Α΄ Κατηγορίας(η ομάδα που λείπει, είναι μιά  εκ των   Φαληρικού – Νέοι Ευγενείας)

 Εδώ  θα κληρωθούν 19 ζευγάρια, ενώ 13 ομάδες θα περάσουν στην Γ΄ Φάση( των 32 ομάδων) άνευ αγώνα.

ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ

 Υπενθυμίζουμε ότι ην ερχόμενη Δευτέρα 8/9/2014 και ώρα 18.30 στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Π. θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Α΄, Β΄ Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Η κλήρωση των αγώνων του Πρωταθλήματος( Διαχωρισμός Ομίλων σε Α΄ Β΄ Κατηγορία, αγωνιστικές και στις τρείς Κατηγορίες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 10 /9/2014 και ώρα 18.30 στον Περιβάλλοντα Χώρο των Γραφείων της Ε.Π.Σ.Π. στο ΣΕΦ.

 Μάλιστα στην συγκεκριμένη  εκδήλωση θα υπάρξει Μουσική,  αλλά και Cetering, μπουφέ, αναψυκτικό ποτό, για τους προσκεκλημένους- παρευρισκόμενους

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ (8/9)ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ένωσης ενημερώνει  τα σωματεία και τους εκπροσώπους  τους ενόψει της κλήρωσης του Πρωταθλήματος, ότι  μπορούν να αποστείλουν στην Γραμματεία της Ένωσης τυχόν αιτήματα τους (π.χ. Κλειδάριθμους) μέχρι και την Δευτέρα 8.9.2014  το απόγευμα.