Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
IEK ΑΛΦΑ
SOUTAS
IEK ΑΛΦΑ
ΤΕΧΝΟΠΑΝ
CP CONSTRUCTIONS
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
ΒΙΡΒΙΛΗΣ
MNP
MEGASPORT
ΚΟΥΡΟΣ
Έντυπο Καλογερόγιαννης
ΜΙΣΥΡΛΗΣ
orama
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει (10.3.2023) (10/3/2023 16:12)

 

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά υπενθυμίζει ότι την ερχόμενη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023 και ώρα 18.30 στην αίθουσα της «ΈΝΩΣΗΣ ΣΜΥΡΝΑΙΩΝ» (28ης Οκτωβρίου& Θεσσαλίας, Νίκαια), θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Εορταστική Εκδήλωση και η κοπής της πίτας.

Κατά την διάρκεια της  εκδήλωσης θα απονεμηθούν Κύπελλα, Διπλώματα & Μετάλλια στα σωματεία μας για τις επιτυχίες τους την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 όπως επίσης  και σε φυσικά πρόσωπα για την προσφορά τους στο Πειραϊκό- Ελληνικό Ποδόσφαιρο, καθώς και σε ποδοσφαιριστές- φοιτητές που εισήχθησαν σε Πανεπιστημιακές Σχολές.

 

Επείγουσα ενημέρωση για τα γήπεδα Σιταποθηκών – Κορυδαλλού

1. Όπως μας ενημέρωσε ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Κορυδαλλού το ΣΚ 11-12 Μαρτίου, λόγω έργων στις εξέδρες του ΕΑΚ Κορυδαλλού στην διάρκεια των αγώνων θα λειτουργήσει για τους φιλάθλους μόνο  η μπροστινή θύρα (δίπλα στο κυλικείο).

Για τους αγώνες των ακαδημιών ΔΕΝ θα λειτουργήσουν οι εξέδρες του γηπέδου.

2. Όπως μας ενημέρωσε ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Κερατσινίου οι εξέδρες του γηπέδου Σιταποθηκών θα είναι διαθέσιμες για το φίλαθλο κοινό  ΜΟΝΟ  για τον αγώνα ΑΜΦΙΑΛΗ – Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ το Σαββάτο 11.3.2023

Οι εξέδρες δεν θα λειτουργήσουν για τους αγώνες της Κυριακής 12.3.2023 αλλά και για όλους τους αγώνες Υποδομών του ΣΚ.

 

Αντικατάσταση β’ Διαιτητών

1. Στο Σαββατιάτικο αγώνα ΑΜΦΙΑΛΗ-Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ, αντί του β΄ διαιτητή Δ. Παγουρτζή (ορίσθηκε στον αγώνα ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ),  η Ε.Δ. όρισε τον επίσης αξιολογημένο β΄ διαιτητή Μ. Σγουράκη.

2. Στον Κυριακάτικο αγώνα ΛΕΟΝΤΕΣ- ΠΗΓΑΣΟΣ αντί του β΄ διαιτητή Μ. Σγουράκη (αλλαγή προγράμματος) η Ε.Δ. όρισε τον β΄ διαιτητή Μπεσίρη Δ.

*Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ υπενθυμίζει ότι την  Δευτέρα 13 Μαρτίου και ώρα 18.30 στο Αμφιθέατρο της Ένωσης Σμυρναίων θα πραγματοποιηθεί η  Ετήσια Εορταστική Εκδήλωση Βραβεύσεων & κοπής  της πίτας

 

*Τους παρακάτω αγώνες του Πρωταθλήματος του ΣΚ θα παρακολουθήσουν μέλη της Ε.Ε. και της Ε.Δ. ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/03/2023

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (ο κ. Μ. Συνοδινός)

Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤ. – ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ  (ο κ. Ν. Παρασκευάκος)

ΑΜΦΙΑΛΗ – ΚΑΡΑΒΑΣ (Λ. Κανδύλης)

ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ – ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ ( ο κ. Ι. Σταματάτος)

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/03/2023

ΗΦΑΙΣΤΟΣ – Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ/ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (ο κ. Ι. Σταματάτος)

Α.Ε. ΝΙΚΑΙΑ – ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (ο κ. Απ. Μαρούλης)

ΑΝΑΓ.ΜΟΣΧΑΤΟΥ – Α.Ε. Μ.ΑΕΤΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (ο κ. Χρ. Τρύφωνας)

 

* Στον αγώνα Αία Σαλαμίνας – Περαμαϊκός έχουν ληφθεί  αστυνομικά μέτρα τάξης.

* Όπως μας ενημέρωσε η ΕΠΟ οι προγραμματισμένοι αγώνες των Μικτών ομάδων για την ερχόμενη Τετάρτη 15 Μαρτίου αναβάλλονται, ως τούτου ο εξ΄ αναβολής αγώνας της Α΄ Κατηγορίας (2ος όμιλος) ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ - ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ΄ΚΑΡΠΑΘΟΣ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15/3/2023 και ώρα 17.00 στο γήπεδο Ν. Γόδας.

 

Αποφάσεις Επιτροπής Υποδομών

Η  Επιτροπή  Υποδομών της  Ε.Π.Σ. Πειραιά  αφού  έλαβε  υπόψη  της τις  σχετικές  διατάξεις  του Πειθαρχικού  Κώδικα της  Ε.Π.Ο., τις  προκηρύξεις  Πρωταθλημάτων   K18,Κ16, K14   2022-2023  καθώς  επίσης  τα  Φύλλα  Αγώνων  των Πρωταθλημάτων  της  4 & 5/3/2023 επιβάλλει ποινές σε σωματεία  ως εξής:

1. Η Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το υλικό που  συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Κ-18 της Ε.Π.Σ.Π «ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ-ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ  » που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το  Σάββατο 4.3.2023 στο γήπεδο ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ,

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ  για την μη διεξαγωγή του αγώνα  Πρωταθλήματος Κ-18 της Ε.Π.Σ.Π «ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ-ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ» της 4.3.2023 αφού  η ομάδα του  δήλωσε αδυναμία να συμμετάσχει .

β) Κατακυρώνει τον εν  λόγω αγώνα του  Πρωταθλήματος Κ-18 της Ε.Π.Σ.Π  υπέρ του σωματείου ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ με  τέρματα  τρία (3) έναντι μηδέν (0)  του σωματείου  ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙα,του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων). 

γ) Επιβάλλει χρηματική ποινή 80 ευρώ στο σωματείο ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙ β του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

δ) Το σωματείο ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ  δεν κατήλθε να αγωνισθεί σε τρείς (3) αγώνες του Πρωταθλήματος της Κ-18  κι ως εκ τούτου αποβάλλεται.

                  

2. Η Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το υλικό που  συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΑΣΤΕΡΑ, αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Κ-18 της Ε.Π.Σ.Π «ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΑΣΤΕΡΑ-ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  » που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο  4.3.2023 στο γήπεδο ΧΑΡΑΥΓΗΣ,

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΑΣΤΕΡΑ για την μη διεξαγωγή του αγώνα  Πρωταθλήματος Κ-18 της Ε.Π.Σ.Π «ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΑΣΤΕΡΑ-ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ » της 4.3.2023 αφού  η ομάδα του  δήλωσε αδυναμία να συμμετάσχει .

β) Κατακυρώνει τον εν  λόγω αγώνα του  Πρωταθλήματος Κ-18 της Ε.Π.Σ.Π  υπέρ του σωματείου ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  με  τέρματα  τρία (3) έναντι μηδέν (0)  του σωματείου  ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΑΣΤΕΡΑ (άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙα,του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων). 

γ) Επιβάλλει χρηματική ποινή 80 ευρώ στο σωματείο ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΑΣΤΕΡΑ (άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙ β του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

δ) Το σωματείο ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΑΣΤΕΡΑ δεν κατήλθε να αγωνισθεί σε τρείς (3) αγώνες του Πρωταθλήματος της Κ-18  κι ως εκ τούτου αποβάλλεται.

 

3. Η Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το υλικό που  συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Κ15 ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ της Ε.Π.Σ.Π «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ  » που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο  4.3.2023 στο βοηθητικό γήπεδο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ,

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ότι τα έξοδα του αγώνα  που ανέρχονται σε 11 ΕΥΡΩ,  βαρύνουν το σωματείο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ.

 

 

                                                                                               Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων