Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
ΤΕΧΝΟΠΑΝ
SOUTAS
CP CONSTRUCTIONS
IEK ΑΛΦΑ
IEK ΑΛΦΑ
MNP
ΒΙΡΒΙΛΗΣ
MEGASPORT
ΚΟΥΡΟΣ
Έντυπο Καλογερόγιαννης
ΜΙΣΥΡΛΗΣ
orama
HEALTH ASSISTANCE

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

H E.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει (14.3.2023) (14/3/2023 17:44)

 

Μετά από 2 χρόνια, πραγματοποιήθηκε και πάλι με ιδιαίτερη επιτυχία η Ετήσια Εορταστική  εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας και Βραβεύσεων της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ στο αμφιθέατρο της Ένωσης Σμυρναίων στην Νίκαια.

Η αίθουσα γέμισε από παράγοντες, αθλητές, των Πειραϊκών σωματείων, προπονητές,  διαιτητές, παρατηρητές , ιατρούς καθώς και από εκπροσώπους  του πολιτικού κόσμου,  βουλευτές, τοπικούς φορείς, παλαίμαχους  και γενικότερα φίλους του Πειραϊκού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει, όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης,  τους χορηγούς, τα Μ.Μ.Ε. που την  κάλυψαν.

 

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει

H E.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι το επόμενο ΣΚ 25-26 Μαρτίου, αγωνιστική δραστηριότητα θα έχουν μόνο οι δύο όμιλοι της Α΄ Κατηγορίας (θα διεξαχθούν οι αγώνες της 22ης αγωνιστικής).

 Ακόμη με βάση τον προγραμματισμό-ειδικά της Α΄ Κατηγορίας δεν θα απαιτηθεί  άλλη εμβόλιμη αγωνιστική, μέχρι την ολοκλήρωση της , που  είναι προγραμματισμένη για τις 30 Απριλίου.

Επίσης η Επιτροπή Πρωταθλήματος ενημερώνει ότι  στις  4 τελευταίες αγωνιστικές και των τριών Κατηγοριών θα υπάρξει ευθυγράμμιση των αγώνων με το ίδιο βαθμολογικό ενδιαφέρον- στο μέτρο του δυνατού-και τούτο γιατί  θα υπάρχουν ομάδες στους ίδιους  ομίλους που χρησιμοποιούν το ίδιο γήπεδο.

 *Οι περιπτώσεις αυτές θα αντιμετωπισθούν με του κριτήριο του μεγαλύτερου βαθμολογικού ενδιαφέροντος κατά περίσταση.

 Ως εκ τούτου δεν μπορούν να  γίνουν  δεκτά αιτήματα σωματείων για επιλογή ημέρας ή ώρας αγώνα.

 

Ποινές Ποδοσφαιριστών

Η Πειθαρχική Επιτροπή της  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφού έλαβε υπόψη της τις  σχετικές διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., καθώς επίσης τα Φύλλα Αγώνων Πρωταθλήματος της 11 & 12.3.2023, διοργάνωσης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβάλλει ποινές σε ποδοσφαιριστές σωματείων ως εξής:

ΓΚΑΪΔΟΓΙΑΝΝΗΣ Α. ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ  ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ. (Κ) ΑΠΟ 13.3.2023.

ΧΟΝΔΡΟΥΔΑΚΗΣ Γ. ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ  ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ. (Κ) ΑΠΟ 13.3.2023.

ΙΩΑΝΝΟΥ Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ  ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ. ΑΠΟ 13.3.2023 ΚΑΙ ΧΡΗΜ. ΠΟΙΝΗ 10€

ΡΑΜΦΟΣ Ε. ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ  ΤΡΕΙΣ (3) ΑΓ.ΗΜ. ΑΠΟ 13.3.2023 ΚΑΙ ΧΡΗΜ. ΠΟΙΝΗ 30€

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Θ. ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ  ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ. (Κ) ΑΠΟ 13.3.2023.

ΠΕΡΡΟΣ Χ. ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ  ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ. (Κ) ΑΠΟ 13.3.2023.

ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ Φ-Ν ΑΕ ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ. (Κ) ΑΠΟ 13.3.2023.

 

Ποινές Αξιωματούχων

Η Πειθαρχική Επιτροπή της  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφού έλαβε υπόψη της τις  σχετικές διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., καθώς επίσης τα Φύλλα Αγώνων Πρωταθλήματος της 11 & 12.3.2023, διοργάνωσης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβάλλει ποινές σε αξιωματούχους σωματείων ως εξής:

ΧΟΥΤΖΙΟΥΜΗΣ Μ.  - προπονητής ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ - (αγώνας ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ – ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ  της 12/3/2023)  για  ανάρμοστη  συμπεριφορά επιβάλλεται  ποινή αγωνιστικού αποκλεισμού  μιας (1) αγωνιστικής  ημέρας  και χρημ. ποινή 10 ευρώ.

ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ Β. - εκπρόσωπος  Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ  -  (αγώνας ΑΜΦΙΑΛΗ - Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ της 11/03/2023)  για  ανάρμοστη  συμπεριφορά επιβάλλεται  ποινή αγωνιστικού αποκλεισμού  μιας (1) αγωνιστικής  ημέρας  και χρημ. ποινή 10 ευρώ.

ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΕΜ. -  προπονητής ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ - (αγώνας ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ -  ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ της 12/03/2023)  για  εξυβριστική συμπεριφορά επιβάλλεται  ποινή αγωνιστικού αποκλεισμού  δύο (2) αγωνιστικών  ημερών  και χρημ. ποινή 20 ευρώ.

 

Κλήσεις σε απολογία

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πειραιά καλούνται σε έγγραφη απολογία τα σωματεία ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (αγώνας ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ  της 12/3) .

*Τα γραπτά υπομνήματα θα πρέπει να υποβληθούν έως και τρείς ημέρες μετά την ενημέρωση των εκπροσώπων των σωματείων.

 

 

                                                                                                                              Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων