Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
CP CONSTRUCTIONS
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
ΚΟΥΡΟΣ
Ο ΑΡΗΣ ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
MEGASPORT
ΒΙΡΒΙΛΗΣ
MNP
ΜΙΣΥΡΛΗΣ
orama
Έντυπο Καλογερόγιαννης
PHYSHIOF
ΠΕΡΠΙΡΑΚΗΣ - PERGIO
HEALTH ASSISTANCE
STYLEUP ΑΝΔΡΙΚΟ
STYLEUP ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

H E.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει (16.5.2023) (16/5/2023 17:41)

 

Ποινές Ποδοσφαιριστών

Η Πειθαρχική Επιτροπή της  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφού έλαβε υπόψη της τις  σχετικές διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., καθώς επίσης τα Φύλλα Αγώνων Πρωταθλήματος της 13-14.5.2023, διοργάνωσης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβάλλει ποινές σε ποδοσφαιριστές σωματείων ως εξής:

ΜΑΡΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Η-Χ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ  ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ. (Κ)  ΑΠΟ 15.5.2023.

TEVZADZE S. ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ  ΤΡΕΙΣ (3) ΑΓ.ΗΜ.  ΑΠΟ 15.5.2023 ΚΑΙ ΧΡΗΜ. ΠΟΙΝΗ 30€

ΟΞΥΝΟΓΛΟΥ Σ. ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ  ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ. (Κ)  ΑΠΟ 15.5.2023.

ΠΑΧΟΣ Μ. ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ  ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ. (Κ)  ΑΠΟ 15.5.2023.

ΒΑΖΑΙΟΣ Α. ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ  ΕΠΤΑ (7) ΑΓ.ΗΜ.  ΑΠΟ 15.5.2023 ΚΑΙ ΧΡΗΜ. ΠΟΙΝΗ 70€

 

Κλήση σε απολογία

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ καλείται σε έγγραφη απολογία το σωματείο ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ (αγώνας ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ – ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ της 14.5.2023). 

*Τα σχετικό υπόμνημα πρέπει να κατατεθεί στην γραμματεία της ένωσης έως και 3 ημέρες, μετά την ενημέρωση των εκπροσώπων του σωματείου.

 

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων  της Α΄ Κατηγορίας τα σωματεία Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑ /ΑΧΙΛΛΕΑΣ & Α.Π.Ψ.Ο. ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ που κατέλαβαν την τελευταία θέση των δύο ομίλων υποβιβάζονται στην Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία ενώ τα δύο σωματεία Α.Γ.Σ ΗΦΑΙΣΤΟΣ & ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ που κατέλαβαν την  προτελευταία θέση  θα δώσουν αγώνα μπαράζ σε ουδέτερη έδρα, αφού ανάλογα  με την εξέλιξη της υπόθεσης ανόδου των 2 πρωταθλητριών ομάδων μας στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία θα κριθεί η παραμονή τους στην Α΄ Κατηγορία.

Στην περίπτωση που ανέλθει  μόνο η μια ομάδα μας στην Γ΄ Εθνική, τότε η χαμένη του αγώνα μπαράζ θα υποβιβασθεί στην Β΄ Κατηγορία.

Στην περίπτωση που ανέλθουν και οι δύο Πρωταθλήτριες ομάδες μας, τότε Α.Γ.Σ ΗΦΑΙΣΤΟΣ& ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ θα παραμείνουν στην Α΄ Κατηγορία

Στην περίπτωση που δεν ανέλθει καμιά ομάδα στη Γ΄ Εθνική, τότε Α.Γ.Σ ΗΦΑΙΣΤΟΣ & ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ θα υποβιβασθούν στην Β΄ Κατηγορία.

*Ο αγώνας κατάταξης θα  διεξαχθεί την Κυριακή 28/5/2023 το γήπεδο και σχετικά για τον εν λόγω αγώνα θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση.

 

ΠΡΟΣΟΧΉ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει τα σωματεία  ότι θα πρέπει να επισπεύσουν τις ενέργειες τους για την επικαιροποίηση των στοιχείων τους  και την εγγραφή στην πλατφόρμα  του Μητρώου της Γ.Γ.Α.  αφού  απέμεινε κάτι περισσότερο από ένας μήνας (καταληκτική ημερομηνία η 30/6/2023)

Επιστύουμε την προσοχή των υπευθύνων, καθώς σωματεία που δεν θα ολοκληρώσουν  την εγγραφή τους διαγράφονται από το Μητρώο και  δεν θα έχουν την δυνατότητα να  συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της νέας περιόδου, αλλά και να χρησιμοποιήσουν τα γήπεδα των δήμων που ανήκουν.

Επίσης ενημερώνονται τα σωματεία  των οποίων λήγει η θητεία των διοικήσεων τους θα πρέπει να προχωρήσουν σε  αρχαιρεσίες, με την παρουσία δικαστικού  αντιπροσώπου.

Ήδη η Γενική Γραμματεία διέγραψε Πειραϊκό σωματείο το οποίο δεν έχει δικαίωμα να  συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα αλλά  και να χρησιμοποιήσει το γήπεδο του δήμου που ανήκει.

 

Ενημέρωση για τους προπονητές

Επίσης όλοι οι διπλωματούχοι προπονητές ΟΥΕΦΑ Α’-Β’ - ΤΕΦΑΑ  που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Προπονητών της ΓΓΑ. θα πρέπει απαραιτήτως να προχωρήσουν στην σχετική εγγραφή, καθώς επίσης και όσοι προπονητές είναι εγγεγραμμένοι να  επικαιροποιήσουν  τα στοιχεία τους στο μητρώο της Γ.Γ.Α.

Καταληκτική ημερομηνία είναι η 30/12/2023- προπονητές που δεν  το πράξουν από 1/1/2024 δεν θα μπορούν να εργασθούν  στα  αναγνωρισμένα σωματεία.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων