Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
CP CONSTRUCTIONS
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
MNP
Ο ΑΡΗΣ ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
MEGASPORT
ΚΟΥΡΟΣ
ΒΙΡΒΙΛΗΣ
Έντυπο Καλογερόγιαννης
orama
PHYSHIOF
ΜΙΣΥΡΛΗΣ
ΠΕΡΠΙΡΑΚΗΣ - PERGIO
STYLEUP ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ
HEALTH ASSISTANCE
STYLEUP ΑΝΔΡΙΚΟ

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει (17.5.2024) (17/5/2024 16:12)

Ενημέρωση για τον  αριθμό των ομάδων Υποβιβασμού της Α΄ Κατηγορίας

Μετά την διαφαινόμενη ΜΗ άνοδο των σωματείων μας Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ , ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ στη Γ΄  Εθνική, τα δεδομένα σε ό,τι αφορά τον υποβιβασμό των ομάδων από την Α΄ Κατηγορία στην Β΄ Κατηγορία έχουν ως εξής:

Ήδη έχουν υποβιβασθεί οι δύο ομάδες μας  ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΦΙΛΑΘΛΟΙ από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Από τους αγώνες play-out της Α΄ Κατηγορίας, υποβιβάζονται οι δύο τελευταίες από τον κάθε όμιλο (σύνολο ομάδων 4).

Επιπλέον οι δύο ομάδες που θα  καταταγούν στην 2η θέση των δύο ομίλων play-out, θα δώσουν αγώνα κατάταξης για τον υποβιβασμό μίας εξ αυτών ΜΟΝΟ στην περίπτωση που υποβιβασθεί από την Γ΄ Εθνική η Προοδευτική.

 

Ο έλεγχος της Γ.Γ.Α. στην Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ

Έλεγχος από τριμελές κλιμάκιο της Γ.Γ.Α  πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.

Ελέχθησαν οι  Προκηρύξεις Πρωταθλημάτων, Κυπέλλου, το Καταστατικό της Ένωσης, οι άδειες διεξαγωγής των αγώνων, όλα τα σωματεία για την κατοχή Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης, αλλά και της εγγραφής στο Μητρώο της Γ.Γ.Α..

Ελέχθησαν επίσης τα σωματεία της Α΄ Κατηγορίας, για το αν δήλωσαν όπως υποχρεούνται Διπλωματούχο Προπονητή ΟΥΕΦΑ Β΄- τουλάχιστον -και που είναι εγγεγραμμένος στο σχετικό Μητρώο Προπονητών.

 

Επείγουσα ενημέρωση για την νέα σεζόν

Για τη νέα χρονιά η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει τα σωματεία της, ότι οι Δηλώσεις συμμετοχής θα ολοκληρωθούν πριν το Δεκαπενταύγουστο και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ θα συνοδεύονται με την σχετική πρόσληψη  διπλωματούχου Προπονητή ΟΥΕΦΑ Β΄ - εγγεγραμμένου στην Γ.Γ.Α.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από την νέα περίοδο όλες οι ομάδες Α΄  Β΄ Γ΄ Κατηγορίας, θα πρέπει να προσλάβουν προπονητή ΟΥΕΦΑ  Β΄ τουλάχιστον, ενώ να σημειωθεί ότι και οι βοηθοί θα πρέπει να έχουν κατατεθειμένο συμφωνητικό στην εφορία με ποσό 250 ευρώ.

Δυστυχώς οι διπλωματούχοι προπονητές ΟYΕΦΑ C’  αν δεν αλλάξει κάτι – δεν θα μπορούν εργασθούν ως πρώτοι προπονητές σε καμία ομάδα, εκτός  των Υποδομών και των Β΄ Ομάδων.

Τόσο η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ όσο και οι άλλες Ενώσεις,  θα πρέπει να  αποστείλουν όλα αυτά τα έγγραφα στην Γ.Γ.Α. για να πάρουν άδεια διεξαγωγής Πρωταθλημάτων.

Εννοείται ότι αγώνες Πρωταθλήματος σε γήπεδα μη αδειοδοτημένα δεν θα μπορούν να διεξαχθούν, ως εκ τούτου στο γήπεδο Δραπετσώνας δεν θα μπορούν να γίνουν αγώνες Πρωταθλημάτων και οι τοπικές ομάδες θα  φιλοξενηθούν στα άλλα γήπεδα του Κερατσινίου που είναι αδειοδοτημένα.

Να σημειώσουμε ότι αδειοδοτήθηκε το γήπεδο Παραλίας Τζιτζιφιών, ενώ την διαδικασία αδειοδότησης προχωράει ο Δήμος Πειραιά για το  Γήπεδο ΣΕΦ.

 

                                                                                                                                                                                                                                        Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων