Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού
ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ
ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ
CP CONSTRUCTIONS
ΚΟΥΡΟΣ
ΒΙΡΒΙΛΗΣ
Ο ΑΡΗΣ ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
MEGASPORT
MNP
orama
PHYSHIOF
ΜΙΣΥΡΛΗΣ
Έντυπο Καλογερόγιαννης
ΠΕΡΠΙΡΑΚΗΣ - PERGIO
HEALTH ASSISTANCE
STYLEUP ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ
STYLEUP ΑΝΔΡΙΚΟ

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής (24.5.2024) (24/5/2024 16:17)

 

1. « Εκδίκαση Καταγγελίας  του σωματείου ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ  κατά του κύρους του  αγώνα play-out «ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ»  της 20/04/2024 που  διεξήχθη  στο  γήπεδο  ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ της 20/04/2024 και σε βάρος του σωματείου  Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ»

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Π. OMOΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

1. Κάνει δεκτή τυπικά και στην ουσία της την Καταγγελία του σωματείου ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ  κατά του σωματείου Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ για τον  αγώνα Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ» της  20/04/2024 για παράβαση του άρθρου 19  του ΚΑΠ& του άρθρου 5 του ΚΙΜΠ

2. Κατακυρώνει τον αγώνα  της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ» της 20/04/2024 υπέρ του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ   με  βαθμούς τρεις (3) έναντι μηδέν (0) & τέρματα τέσσερα (4)  έναντι μηδέν (0) του σωματείου Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ( άρθρο 23 παρ 6 α. του ΚΑΠ)

3. Από το σωματείο Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ  αφαιρούνται τρείς (-3) βαθμοί από τον  βαθμολογικό πίνακα play-out του 1ου ομίλου της Β΄ ερασιτεχνικής Κατηγορίας που συμμετέχει καθώς  και  χρηματική ποινή εκατό (100) ευρώ ( άρθρο 23 παρ 6 α. του ΚΑΠ)

4. Εντέλλεται την κατάπτωση του καταβληθέντος παραβόλου (Νο 9344 της 24/04/2024) υπέρ του σωματείου ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

 

2. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ  καθώς  και  την έγγραφη απολογία του, όπου αποδέχθηκε την υπαιτιότητα του για την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος - Play-out  της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  Α.Ο. ΠΕΙΡΑΙΑΣ – Α.Ε. Μ.ΑΕΤΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  που ΔΕΝ έγινε στο γήπεδο ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ   στις 11.05.2024:

1. Ομόφωνα θεωρεί υπαίτιο το σωματείο Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ για την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος - Play-out  της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  Α.Ο..ΠΕΙΡΑΙΑΣ – Α.Ε. Μ.ΑΕΤΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  που ΔΕΝ έγινε στο γήπεδο ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ   στις 11.05.2024.

2. Κατακυρώνει τον αγώνα πρωταθλήματος Play-out  της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  «Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ – Α.Ο.Μ.ΑΕΤΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ » της  11/05/2024  υπέρ του σωματείου Α.Ε.Μ.ΑΕΤΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ με  βαθμούς τρεις (3) έναντι μηδέν (0) & τέρματα τρία (3) έναντι μηδέν (0) του σωματείου Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ  ( άρθρο 17 παρ 2 του ΚΑΠ)

3. Από το σωματείο Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ    αφαιρούνται πέντε (-5) βαθμοί από τον τρέχον βαθμολογικό πίνακα  του πρωταθλήματος Play-out  που συμμετέχει καθώς  επίσης  αφαιρούνται πέντε βαθμοί (-5)  από το επόμενο πρωτάθλημα που θα αγωνισθεί, και  χρηματική ποινή εκατό (100) ευρώ ( άρθρο 17 παρ 2 α. του ΚΑΠ)

 

3. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του Φ. ΠΟΛΙΤΗ- Μασέρ  του σωματείου ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ   καθώς  και  την έγγραφη απολογία του κι επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτόν  παραπτώματα, (αντιαθλητική, εξυβριστική συμπεριφορά) κατά τη διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος, Play-off , ΛΕΟΝΤΕΣ - ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ που έγινε στο γήπεδο ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ   στις 11.05.2024.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

α) Θεωρεί υπαίτιο τον ΠΟΛΙΤΗ Φ. (Μασέρ του σωματείου ΛΕΟΝΤΕΣ) και του επιβάλλει ποινή αγωνιστικού αποκλεισμού δύο( 2) αγωνιστικών ημερών  και χρηματική ποινή  20 ευρώ (αρθρο 12 παρ. του Π.Κ.της  ΕΠΟ).

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων